Prelucrarea fereastra mesaj implicit

Procedura fereastra pentru caseta listă predefinită fereastra clasa efectuează implicite pentru toate mesajele care caseta listă nu procesul de prelucrare. Atunci când procedura caseta listă întoarce FALSE pentru un mesaj, procedura fereastra predefinite verifică mesajul și efectuează ac?iuni implicite, a?a cum se arată în tabelul următor.

Mesaj Ac?iune implicită
WM_CHAR Selecția se mută la primul element care începe cu caracterul utilizatorul tastat. Dacă caseta listă are stilul LBS_OWNERDRAW, nu apare.

Mai multe caractere tastate într-un interval scurt sunt tratate ca un grup, și este selectat primul element care începe cu acea serie de caractere.

WM_CREATE Creează o casetă listă gol.
WM_DESTROY Distruge caseta listă și eliberează orice resurse utilizează.
WM_DROPFILES Trece mesajul pentru dialog box procedura mamă fereastra procesul sau.
WM_ENABLE Dacă controlul este vizibil, invalidează dreptunghiului astfel încât siruri de caractere pot fi vopsite gri.
WM_ERASEBKGND Șterge fundalul o casetă listă. Dacă caseta listă are stilul LBS_OWNERDRAW, fundal nu este șters.
WM_GETDLGCODE Întoarce DLGC_WANTARROWS | DLGC_WANTCHARS, indicând procedura caseta listă implicit procesele tastele săgeată și WM_CHAR mesaje.
WM_GETFONT Întoarce un mâner pentru fontul curent pentru caseta listă.
WM_HSCROLL Defilează caseta listă pe orizontală.
WM_KEYDOWN Procesele tastele virtuale pentru defilare. Tasta virtual este indicele elementul pentru a muta semn de omisiune nelegat de. Nu este schimbat de selecție.
WM_KILLFOCUS Dezactivează semn de omisiune nelegat și distruge ea. Trimite un mesaj de notificare LBN_KILLFOCUS proprietarului caseta listă.
WM_LBUTTONDBLCLK Monitorizează mouse-ul în zona de client caseta listă. Acest lucru permite utilizatorului de a anula o selecție, dacă butonul mouse-ului este lansat în afara zonei de client caseta listă.
WM_LBUTTONDOWN Monitorizează mouse-ul în zona de client caseta listă. Acest lucru permite utilizatorului de a anula o selecție, dacă butonul mouse-ului este lansat în afara zonei de client caseta listă.
WM_LBUTTONUP Monitorizează mouse-ul în zona de client caseta listă. Acest lucru permite utilizatorului de a anula o selecție, dacă butonul mouse-ului este lansat în afara zonei de client caseta listă.
WM_MOUSEMOVE Monitorizează mouse-ul în zona de client caseta listă. Acest lucru permite utilizatorului de a anula o selecție, dacă butonul mouse-ului este lansat în afara zonei de client caseta listă.
WM_PAINT Efectuează o operație subclassed vopsea utilizând ghidajul caseta listă de context de dispozitiv (DC).
WM_SETFOCUS Activează semn de omisiune nelegat și trimite un mesaj de notificare LBN_SETFOCUS proprietarului caseta listă.
WM_SETFONT Setează un font nou pentru caseta listă.
WM_SETREDRAW Setează sau golește pavilion redesenare bazate pe valoarea wParam.
WM_SIZE Redimensionează caseta listă la un număr integral de elemente.
WM_VSCROLL Defilează caseta listă verticală.

Procedura caseta listă predefinită trece toate alte mesaje de DefWindowProc pentru prelucrare implicit.

Index