WM_CTLCOLORLISTBOX

WM_CTLCOLORLISTBOX mesajul este trimis la fereastra părinte de o casetă listă înainte de sistemul Desenează caseta listă. Răspunzând la acest mesaj, fereastra părinte posibilitatea să setați culori text și fundal din caseta listă utilizând ghidajul ecran anumit dispozitiv context.

WM_CTLCOLORLISTBOX hdcLB = wParam (HDC);   / / mâner pentru a lista caseta Afișare contextul hwndLB = lParam (HWND); / / mâner de casetă listă 

 

Parametrii

hdcLB
Valoarea wParam. Ocupa în cadrul dispozitiv pentru caseta listă.
hwndLB
Valoarea lParam. Mâner de casetă listă.

Valorile întroarse

În cazul în care o cerere procesele acest mesaj, acesta trebuie să revină un mâner la o pensulă. Sistemul utilizează pensula pentru a picta pe fundalul casetei listă.

Ac?iune implicită

Funcția DefWindowProc selectează culorile implicite de sistem pentru caseta listă.

Observații

Sistemul nu distruge automat returnat pensulei. Este responsabilitatea aplicației să distrugă pensula atunci când mai este necesară.

WM_CTLCOLORLISTBOX mesajul este trimis niciodată între fire. Este trimis doar în termen de un fir.

În cazul în care o procedură de caseta de dialog mânere acest mesaj, aceasta ar trebui exprimate valoarea returnată dorit pentru un BOOL ?i întoarce valoarea direct. În cazul în care regimul de caseta de dialog întoarce FALSE, apoi se efectuează manipularea mesaj implicit. Valoarea DWL_MSGRESULT set de funcția SetWindowLong este ignorat.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 2.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Lista casetele listă, lista caseta de mesaje, DefWindowProc, RealizePalette, SelectPalette, WM_CTLCOLORBTN, WM_CTLCOLORDLG, WM_CTLCOLOREDIT, WM_CTLCOLORMSGBOX, WM_CTLCOLORSCROLLBAR, WM_CTLCOLORSTATIC

Index