LB_GETTEXT

O cerere de a trimite un mesaj LB_GETTEXT pentru a prelua un șir de caractere dintr-o casetă listă.

LB_GETTEXT wParam = index (WPARAM);                / / punctul index lParam = lpszBuffer (LPARAM) (LPCTSTR); / / adresa de tampon 

 

Parametrii

index
Valoarea wParam. Specifică indexul zero-based din șirul de caractere pentru a prelua.

Windows 95 și Windows 98: Parametrul wParam este limitat la valorile de 16 biți. Acest lucru înseamnă casetele listă nu poate conține mai mult 32.767 elemente. Deși numărul de articole este restricționată, dimensiunea totală în octe?i elementelor într-o casetă listă este limitate numai de memoria disponibilă.

lpszBuffer
Valoarea lParam. Indicatorul către buffer-ul care va primi șirul. Zona tampon trebuie să aibă spa?iu suficient pentru șirul și caracter nul care. Un mesaj de LB_GETTEXTLEN pot fi trimise înainte de mesajul LB_GETTEXT pentru a prelua lungimea, în caractere, șir.

Valorile întroarse

Valoarea returnată este lungimea șirului, cu caractere, cu excep?ia caracterul null care. Dacă indexul nu specifică un index valabilă, valoarea returnată este LB_ERR.

Observații

Dacă veți crea caseta listă cu un stil-trase de proprietar, dar fără stil LBS_HASSTRINGS, tampon a subliniat de parametrul lpszBuffer va primi 32-bit valoarea care asociate articolului (element de date).

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a casetele listă, lista caseta de mesaje, LB_GETTEXTLEN

Index