DlgDirList

Funcția DlgDirList umple caseta specificate în lista cu numele tuturor fișierelor de potrivire specifică calea sau numele fișierului.

int () DlgDirList HWND  hDlg, / / mâner de casetă de dialog cu caseta listăLPTSTRlpPathSpec, / / indicatorul șir calea sau numele fișieruluiintnIDListBox, / / identificator de casetă listăintnIDStaticPath, / / identificator de control staticeUINTuFileType / / Fișier atribute pentru a afișa);
 

Parametrii

hDlg
Mâner pentru caseta de dialog care conține caseta listă.
lpPathSpec
Indicatorul un șir null-terminated care conține calea sau numele fișierului. DlgDirList modifică acest șir, care ar trebui să fie suficient de lungă pentru a conține modificările. Pentru mai multe informații despre acest parametru, consultați secțiunea observații.
nIDListBox
Precizează identificatorul de o casetă listă. Dacă acest parametru este zero, DlgDirList presupune că nici o casetă listă există și nu încearcă să umple unul.
nIDStaticPath
Precizează identificatorul de control statice utilizate pentru afișarea curentă unitatea și directorul. Dacă acest parametru este zero, DlgDirList presupune că nici un astfel de control este prezent.
uFileType
Precizează atributele de fișiere pentru a fi afișate. Acest parametru trebuie să fie una sau mai multe din următoarele valori:
Valoarea Descriere
DDL_ARCHIVE Include fișiere arhivate.
DDL_DIRECTORY Include subdirectoare. Numele subdirector sunt închise în paranteze drepte ([]).
DDL_DRIVES Include unitățile. Drive-urile sunt listate sub forma [-x-], unde x este litera de unitate.
DDL_EXCLUSIVE Include numai fi?ierele cu atributele specificate. În mod implicit, fișierele de citire-scriere sunt enumerate chiar dacă nu este specificat DDL_READWRITE.
DDL_HIDDEN Include fișiere ascunse.
DDL_READONLY Include fi?iere doar-în-citire.
DDL_READWRITE Include fișiere de citire-scriere, cu nici o atributele suplimentar.
DDL_SYSTEM Include fi?iere de sistem.
DDL_POSTMSGS Posturi mesajele de coada de mesaj aplicației. Implicit, DlgDirList trimite mesaje direct la procedura de caseta de dialog.

Valorile întroarse

Dacă funcția reușește, valoarea returnată este nenul.

Dacă funcția nu reușește, valoarea returnată este zero. De exemplu, dacă șirul specificat de lpPathSpec nu este o cale validă, funcția nu. Pentru a obține extins informa?ii eroare, apel GetLastError.

Observații

Dacă specificați un șir de lungime zero pentru parametrul lpPathSpec sau dacă specificați numai un nume de director cu nici un nume de fișier, șirul va fi schimbat la *. *

Parametrul lpPathSpec are următoarea formă:

[unitate:] [[\u]director[\idirector] \u] [filename]

În acest exemplu, unitate este o literă de unitate, director este un nume valid director și numele de fișier este un nume valid care trebuie să conțină cel puțin un metacaracter (? sau *).

Dacă lpPathSpec include o unitate sau numele directorului, sau ambele, unitatea curentă și directorul sunt modificate specifică unitatea și directorul înainte caseta listă este completat. Controlul statice identificate de parametrul nIDStaticPath este, de asemenea, actualizat cu noua unitate sau numele directorului sau ambele.

După ce caseta listă este completat, DlgDirList actualizări lpPathSpec prin eliminarea unitatea sau parte de director, sau ambele, calea și numele fișierului.

DlgDirList a trimite mesajele LB_RESETCONTENT și LB_DIR la caseta listă.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în winuser.h.
Import Biblioteca:Utilizarea user32.lib.
Unicode:Pus în aplicare ca Unicode și ANSI versiuni Windows NT.

A se vedea, de asemenea

Lista casetele de prezentare generală, funcții caseta listă, DlgDirListComboBox, DlgDirSelectComboBoxEx, DlgDirSelectEx

Index