LB_SELECTSTRING

O cerere trimite un mesaj LB_SELECTSTRING pentru a căuta o casetă listă pentru un element care începe cu caractere în șir de caractere specificat. Dacă este găsită o potrivire element, elementul este selectat.

LB_SELECTSTRING wParam = indexStart (WPARAM);        / / articol înainte de a începe de căutare lParam = lpszFind (LPARAM) (LPCTSTR);  / / adresa de șir de căutare 

 

Parametrii

indexStart
Valoarea wParam. Specifică indexul zero-based elementul înainte de primul element să fie căutat. Când căutarea ajunge la partea de jos a casetei listă, continuă din partea de sus a casetei listă înapoi la elementul specificat de parametrul indexStart . În cazul în care indexStart este –1, caseta listă întreagă este căutat la începutul.

Windows 95 și Windows 98: Parametrul wParam este limitat la valorile de 16 biți. Acest lucru înseamnă casetele listă nu poate conține mai mult 32.767 elemente. Deși numărul de articole este restricționată, dimensiunea totală în octe?i elementelor într-o casetă listă este limitate numai de memoria disponibilă.

lpszFind
Valoarea lParam. Indicatorul șir null-terminated care conține prefixul pentru căutare. Căutarea este cazul independent, astfel încât acest șir poate conține orice combinație de litere mari și litere mici.

Valorile întroarse

Dacă opera?ia de căutare este de succes, valoarea returnată este indicele elementul selectat. În cazul în care căutarea nu reu?e?te, valoarea returnată este LB_ERR și nu se modifică selecția curentă.

Observații

Caseta listă este defilat, dacă este necesar, pentru a aduce elementul selectat în Vizualizare.

Nu utilizați acest mesaj cu o casetă listă care are stilul LBS_MULTIPLESEL.

Un element este selectat numai în cazul în care personajele sale inițiale la punctul de plecare se potrivesc caracterele din șirul de caractere specificat de parametrul lpszFind.

Dacă creați caseta listă cu un stil-trase de proprietar, dar fără stil LBS_HASSTRINGS, acest mesaj întoarce indicele de elementul ale căror valori lungi (furnizate în parametrul lParam mesajului LB_ADDSTRING sau LB_INSERTSTRING) corespunde valorii furnizate în parametrul lParam de LB_SELECTSTRING.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a casetele listă, lista caseta de mesaje, LB_ADDSTRING, LB_FINDSTRING, LB_INSERTSTRING

Index