LB_GETSELITEMS

O cerere de a trimite un mesaj LB_GETSELITEMS pentru a umple o tampon cu o serie de numere întregi care specifica numerele de articol de elemente selectate într-o casetă listă multiple-selecție.

LB_GETSELITEMS wParam = cItems (WPARAM);           / / maximă numărul de elemente lParam = lpnItems (LPARAM) (LPINT); / / adresa de tampon 

 

Parametrii

cItems
Valoarea wParam. Specifică numărul maxim de elementele selectate ale căror numere de articol să poată fi introduse în zona-tampon.

Windows 95 și Windows 98: Parametrul wParam este limitat la valorile de 16 biți. Acest lucru înseamnă casetele listă nu poate conține mai mult 32.767 elemente. Deși numărul de articole este restricționată, dimensiunea totală în octe?i elementelor într-o casetă listă este limitate numai de memoria disponibilă.

lpnItems
Valoarea lParam. Indicatorul pentru a o tampon suficient de mare pentru numărul de numere întregi specificat de parametrul cItems.

Valorile întroarse

Valoarea returnată este numărul de articole plasate în zona-tampon. Dacă caseta listă este un single-selecție caseta listă, valoarea returnată este LB_ERR.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a casetele listă, lista caseta de mesaje, LB_GETSELCOUNT

Index