Crearea icon

Icoane standard sunt predefinite, astfel încât nu este necesar să le creați. Pentru a utiliza o pictogramă standard, cererea poate obține sale mâner utilizând LoadImage funcție. O pictogramă manipula este o valoare unică de tip HICON care identifică o pictogramă standard sau particularizate.

Pentru a crea o pictogramă personalizată pentru o cerere, ar fi de obicei utilizați o aplicație de grafică și include ICON resurse în resurse-definiție a aplicației. La timpul de execuție, puteți apela LoadIcon sau LoadImage pentru a prelua un mâner de pe pictograma. O resursă pictograma poate să conțină o imagini de grup pentru mai multe dispozitive de afișare diferite. LoadIcon și LoadImage automat selectați pictograma cel mai adecvat din grupul pentru dispozitivul de afișare curent.

Cererea poate crea, de asemenea, o pictogramă particularizată la timpul de execuție utilizând funcția de CreateIconIndirect , care creează o pictogramă pe baza conținutului de o structură ICONINFO . Funcția GetIconInfo umple structura cu hot spot coordonate și informații despre bitmask bitmap și culoare bitmap pentru pictograma.

Cererile ar trebui să pună în aplicare icoane personalizate ca resurse și ar trebui să utilizați LoadIcon sau LoadImage, mai degrabă decât crea pictograma la timpul de execuție. Utilizarea resurselor pictograma evită dispozitiv dependența simplifică localizare ?i permite aplicațiilor să partajați icon forme.

Funcția de CreateIconFromResourceEx permite o cerere pentru a naviga prin sistemul de resurse și de a crea icoane și cursoare bazate pe date de resurse. CreateIconFromResourceEx creează o pictogramă bazate pe date binare resurse din alte fișierele executabile sau biblioteci cu legare dinamică (dll). Cererea trebuie să preceadă această funcție cu apelurile la funcția de LookupIconIdFromDirectoryEx și mai multe funcții de resurse. LookupIconIdFromDirectoryEx Întoarce identificatorul de cele mai adecvate date de pictogramă pentru dispozitivul de afișare curent. Pentru mai multe informații despre funcțiile de resurse, a se vedea Funcții de resurse.

Index