EM_SETWORDBREAKPROC

O cerere trimite mesajul EM_SETWORDBREAKPROC pentru un control de editare pentru a înlocui funcția implicit word wrap cu o funcție de aplicare-definită word wrap.

EM_SETWORDBREAKPROC wParam = 0;                 / / nu sunt utilizate; trebuie să fie zero lParam = ewbprc (LPARAM) (EDITWORDBREAKPROC); / / funcție adresa 

 

Parametrii

ewbprc
Valoarea lParam. Specifică adresa de funcția definită de aplicarea word wrap. Pentru mai multe informații despre liniile de rupere, consultați descrierea funcția de apel invers EditWordBreakProc.

Valorile întroarse

Acest mesaj nu întoarce o valoare.

Observații

O funcție de wrap word scanează un tampon de text care conține text pentru a fi trimise pe ecran, în căutarea pentru primul cuvânt care nu se potrivesc pe linia curentă a ecranului. Funcția wrap word plasează cuvântul la începutul liniei următoare pe ecran.

O funcție de wrap word definește punctul la care sistemul ar trebui să rupe o linie de text pentru controale de editare cu mai multe linii, de obicei la un caracter spațiu care separă două cuvinte. Fie un multiline sau un singur-linie Editare control ar putea apela această funcție atunci când utilizatorul apasă tastele săgeată în combinație cu tasta ctrl pentru a muta semn de omisiune nelegat la următorul cuvânt sau word anterioare. Funcția implicit word wrap rupe o linie de text la un caracter spațiu. Funcția de aplicarea-definite pot defini wrap word să apară la o cratimă sau alte caractere decât un caracter spațiu.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Editare controale prezentare, Editare mesaje de Control, EditWordBreakProc, EM_FMTLINES, EM_GETWORDBREAKPROC

Index