WM_CTLCOLOREDIT

Un control de editare care nu este doar-în-citire sau cu handicap trimite mesaj WM_CTLCOLOREDIT fereastra sa mamă atunci când controlul este pe cale să fie trase. Răspunzând la acest mesaj, fereastra părinte utilizați ghidajul de contextul dispozitivul specificat pentru a seta controlul Editare text și fundal culorile.

WM_CTLCOLOREDIT hdcEdit = wParam (HDC);   / / mâner pentru a afișa contextul hwndEdit = lParam (HWND); / / ocupa de control statice 

 

Parametrii

hdcEdit
Valoarea wParam. Ocupa în cadrul dispozitiv pentru fereastra de editare de control.
hwndEdit
Valoarea lParam. Mâner comanda editare.

Valorile întroarse

În cazul în care o cerere procesele acest mesaj, acesta trebuie să returneze mânerul de o pensulă. Sistemul utilizează pensula pentru a picta fundal de comanda editare.

Ac?iune implicită

Funcția DefWindowProc selectează culorile implicite ale sistemului pentru controlul editare.

Observații

Controale de editare doar-în-citire sau cu handicap nu trimiteți mesajul WM_CTLCOLOREDIT; în schimb, ei trimite mesaj WM_CTLCOLORSTATIC . Cu toate acestea, pentru scopuri de compatibilitate, sistemul trimite mesajul WM_CTLCOLOREDIT pentru controale de editare doar-în-citire și cu handicap în cazul în care cererea a fost proiectat pentru Windows 3.1 sau anterioare.

Sistemul nu distruge automat returnat pensulei. Este responsabilitatea aplicației să distrugă pensula atunci când mai este necesară.

WM_CTLCOLOREDIT mesajul este trimis niciodată între fire, este doar trimis în același fir.

În cazul în care o procedură de caseta de dialog mânere acest mesaj, aceasta ar trebui exprimate valoarea returnată dorit pentru un BOOL ?i întoarce valoarea direct. În cazul în care regimul de caseta de dialog întoarce FALSE, apoi se efectuează manipularea mesaj implicit. Valoarea DWL_MSGRESULT set de funcția SetWindowLong este ignorat.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 2.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Editare controale prezentare, Editare mesaje de Control, DefWindowProc, RealizePalette, SelectPalette, WM_CTLCOLORBTN, WM_CTLCOLORDLG, WM_CTLCOLORLISTBOX, WM_CTLCOLORMSGBOX, WM_CTLCOLORSCROLLBAR, WM_CTLCOLORSTATIC

Index