Despre controalele de editare

Un control de editare este selectată și primește se concentreze intrare atunci când un utilizator face clic pe mouse-ul în interiorul acestuia sau apasă tasta tab. După ce este selectată, comanda Editare afișează textul său (dacă există) și un semn de omisiune intermitent care indică punctul de inserare. Utilizatorul poate apoi introduceți text, mutați punctul de inserție, sau selectați text pentru a fi mutată sau ștearsă utilizând tastatura sau mouse-ul. Un control de editare pot trimite mesaje de notificare sale fereastra părinte sub formă de mesaje WM_COMMAND . Pentru mai multe informații despre mesajele de la un control de editare, consultați Editare Control mesajele de notificare. O fereastră părinte pot trimite mesaje către un control de editare într-o casetă de dialog prin apel la funcția de SendDlgItemMessage . Fiecare dintre mesajele trimise pentru a edita controale sunt discutate în această prezentare generală.

Sistemul oferă atât singură linie Editare controale (uneori numit SLEs) și multiline editarea controalelor (uneori numit MLEs). Editare controale fac parte din clasa de fereastra de editare.

O casetă combo este un control care combină mult de funcționalitatea un control de editare și o casetă listă. Într-o casetă combo, comanda Editare afișează selecția curentă și caseta listă prezintă opțiuni poate selecta un utilizator. Pentru mai multe informații despre casete combo, consultați Casetele Combo.

Dezvoltatorii de multe utilizați casetele de dialog prevăzute în biblioteca comune pentru caseta de dialog (COMDLG32.DLL) pentru a îndeplini sarcinile care altfel s-ar putea necesita personalizate controale de editare. Pentru informații despre comune casete de dialog, consultați Biblioteca de caseta de Dialog comune.

Index