Scrolling Text într-un Control de editare

Să pună în aplicare defilarea într-un control de editare, aveți posibilitatea să utilizați stilurile Defilare automată discutate în Editare Control tipuri și stiluri, sau în mod explicit să adăugați bare de defilare comanda editare. Pentru a adăuga o bară de defilare orizontală, utilizați stilul WS_HSCROLL; pentru a adăuga o bară de defilare verticală, utilizați stilul WS_VSCROLL. Un control de editare cu bare de defilare procesează propriile mesaje de bara de defilare. Pentru informații detaliate despre adăugarea barele de defilare pentru a edita controale, consultați Bare de defilare.

Sistemul oferă trei mesaje care pot trimite o cerere pentru un control de editare cu bare de defilare. Mesajul EM_LINESCROLL puteți defila un control de editare cu mai multe linii pe verticală și pe orizontală. Parametrul lParam specifică numărul de linii pentru a defila vertical pornind de la linia curentă și parametrul wParam specifică numărul de caractere pentru a defila orizontal, pornind de la caracterul curent. Comanda Editare nu recunosc mesaje de defilare orizontală, dacă acesta are stilul ES_CENTER sau ES_RIGHT. Mesajul EM_LINESCROLL se aplică pentru controalele de editare cu mai multe linii numai.

Mesajul EM_SCROLL defilează un control de editare cu mai multe linii pe verticală, care este același efect ca trimiterea unui mesaj de WM_VSCROLL . Parametrul wParam specifică acțiunea de defilare. Mesajul EM_SCROLL se aplică pentru controalele de editare cu mai multe linii numai.

Mesajul EM_SCROLLCARET defilează semn de omisiune nelegat în vedere într-un control de editare. Acest lucru a fost făcut în 16-bit Ferestre specificând wParam = FALSE într-un mesaj EM_SETSEL . O aplicație Win32 bazată pe ar trebui să utilizați mesajul EM_SCROLLCARET pentru activitate.

Index