EM_LIMITTEXT

O cerere trimite un mesaj EM_LIMITTEXT pentru a limita cantitatea de text, utilizatorul poate intra într-un control de editare.

EM_LIMITTEXT wParam = cchMax (WPARAM);   / / lungimea textului, în caractere lParam = 0;                 / / nu sunt utilizate; trebuie să fie zero 

 

Parametrii

cchMax
Valoarea wParam. Specifică numărul maxim de caractere, utilizatorul poate introduce. Dacă acest parametru este zero, lungimea textului este setat la 0x7FFFFFFE caractere pentru singur-linie Editare controale sau 0xFFFFFFFF pentru controale de editare cu mai multe linii.

Valorile întroarse

Acest mesaj nu întoarce o valoare.

Observații

Mesajul EM_LIMITTEXT limitele numai textul utilizatorul introduce. Nu are efect pe orice text deja în comanda editare atunci când mesajul este trimis, nici afectează lungimea textului copiat controlul editare de mesaj WM_SETTEXT. Dacă o aplicație utilizează mesajul WM_SETTEXT pentru a plasa mai mult text într-un control de editare decât este specificat în mesajul de EM_LIMITTEXT, utilizatorul poate edita întregul conținut al comanda editare.

Limita implicită la valoarea de text, un utilizator poate introduce într-un control de editare este de 30.000 de caractere.

Într-un control de editare bogat, utilizați mesajul EM_EXLIMITTEXT pentru text lungime valori mai mari decât 64 K.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Editare controale prezentare, Editare mesaje de Control, EM_EXLIMITTEXT, WM_SETTEXT

Index