EM_SETMARGINS

O cerere trimite mesajul EM_SETMARGINS pentru a stabili lățimi de marginile stânga și la dreapta pentru un control de editare. Mesajul redesenează controlul pentru a reflecta marja de noi.

 EM_SETMARGINS wParam = fwMargin (WPARAM);          / / stânga ?i dreapta marjele lParam = (LPARAM) MAKELONG (wLeft, wRight);   / / lățime de margini stânga sau la dreapta, în pixeli 

 

Parametrii

fwMargin
Valoarea wParam. Specifică marginea pentru a seta. Acest parametru poate fi o combinație de următoarele valori:
Valoarea Sensul
EC_LEFTMARGIN Seturi de marginea din stânga.
EC_RIGHTMARGIN Seturi de marginea din dreapta.
EC_USEFONTINFO Utilizează informațiile despre fontul curent de comanda Editare pentru a stabili marginile. Pentru un control singur-linie editare, marjele sunt setate la lă?imea medie de caractere în fontul. Pentru multiline un control de editare, marginea din dreapta este setat la "A" lățimea fontului (distan?a adaugă la poziția curentă înainte de un personaj de desen) și marginea din stânga este setat la lă?imea "C" (distan?a adaugă la poziția curentă a furniza spațiul din dreapta caracter).

Dacă este specificat EC_USEFONTINFO, parametrul lParam este ignorat.

wLeft
Valoarea cuvântul low-ordine lParam. Specifică lățimea de marginea din stânga, în pixeli. Această valoare este ignorată dacă fwMargin nu include EC_LEFTMARGIN sau dacă este specificat EC_USEFONTINFO.
wRight
Valoarea cuvântul high-ordine lParam. Specifică lățimea marginea din dreapta, în pixeli. Această valoare este ignorată dacă fwMargin nu include EC_RIGHTMARGIN sau dacă este specificat EC_USEFONTINFO.

Valorile întroarse

Acest mesaj nu întoarce o valoare.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 4.0 sau ulterioară.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Editare controale prezentare, Editare mesaje de Control, EM_GETMARGINS

Index