Anularea Text opera?iunilor

Fiecare control de editare menține un steag anulare care indică dacă cererea să inversați control (Anulare) exploatarea cele mai recente privind editare (pentru a anula ștergerea unui text, de exemplu). Comanda Editare stabilește anulare de pavilion pentru a indica faptul că operația poate fi anulată și reinițializează pentru a indica faptul că operația nu poate fi anulată. Cererea poate determina setarea de pavilion undo prin trimiterea controlul mesaj EM_CANUNDO.

O cerere poate anula ultima operațiune prin trimiterea controlul un mesaj EM_UNDO . O opera?iune poate fi anulată, cu condi?ia ca nici o altă opera?iune de control de editare survine primul. De exemplu, utilizatorul poate șterge text, Înlocuire text (Anulare ștergere), și apoi ștergeți textul din nou (Anulare înlocuirea). Mesajul EM_UNDO se aplică la ambele controale de editare singur-linie și cu mai multe linii și întotdeauna pentru singur-linie de lucrări edita controale.

O cerere puteți reseta controlului de editare anulare semnalizare prin trimiterea controlul un mesaj EM_EMPTYUNDOBUFFER . Sistemul automat se reinițializează pavilion anulare ori de câte ori un control de editare primește un mesaj de EM_SETHANDLE sau WM_SETTEXT . Funcția SetDlgItemText trimite un mesaj WM_SETTEXT.