EM_CHARFROMPOS

Mesajul EM_CHARFROMPOS preia caracter indice ?i linia de caracterul cel mai apropiat punct specificat în zonă client unui control de editare. Cererea poate trimite acest mesaj să fie un control de editare sau un control de editare bogat.

Rich Editare controale utilizarea următoarea sintaxă:

 EM_CHARFROMPOS wParam = 0; / / nu folosesc lParam = (LPARAM) (POINTL *) lpPoint; / / indicator spre o structură POINTL cu punctul de coordonate 

Controale de editare, utilizați următoarea sintaxă:

EM_CHARFROMPOS wParam = 0; / / nu folosesc lParam = MAKELPARAM (xPos, yPos); / / coordonate de un punct 

Parametrii

lParam
Specifică coordonatele unui punct în zonă client controlului. Coordonatele sunt în unită?i de ecran și sunt relativ la colțul din stânga-sus a controlului client zona.

Rich Editare controale:lParam este un indicator spre o POINTL structura care conține coordonatele orizontale ?i verticale .

Editare controale: Cuvântul scăzut lParam conține coordonate orizontală. Cuvântul mare conține coordonate verticală.

Valorile întroarse

Cuvântul scăzut de valoarea returnată specifică indexul zero-based caracterul cel mai apropiat punct specificat. Acest indice este relativ la începutul de control, nu la începutul liniei. Dacă punctul de specificat este dincolo de controlul Editare ultimul caracter, valoarea returnată indică ultimul caracter din control.

Cuvântul de mare valoare returnată specifică indexul zero-based din linia care conține caracterul. Pentru controalele de editare singur-linie, această valoare este zero. Indicele indică separator linie dacă punctul de specificat este dincolo de ultimul caracter vizibile în linie.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 4.0 sau ulterioară.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Editare controale prezentare, Editare mesaje de Control, EM_POSFROMCHAR, POINTL

Index