Caseta de dialog tastatură Interface

Sistemul oferă o interfață tastatură speciale pentru casete de dialog care efectuează prelucrarea speciale pentru mai multe chei. Interfața generează mesaje care corespund anumite butoane în caseta de dialog sau modifică intrare focalizarea la un control la altul. Următoarele sunt cheile utilizate în această interfață și acțiunile lor respective.

Cheie Acțiune
alt +mnemonic Se mută accentul intrare la primul control (având stilul WS_TABSTOP) după controlul statice care con?in mnemonicul dat.
în jos Se mută accentul intrare la controlul următoare în grupul de.
introduceți Trimite un mesaj WM_COMMAND la procedura de caseta de dialog. Parametrul wParam este setat la identificatorul IDOK sau control implicit push button.
esc Trimite un mesaj WM_COMMAND la procedura de caseta de dialog. Parametrul wParam este setat la IDCANCEL.
stânga Se mută accentul intrare anterioare controlului în grupul de.
mnemonic Se mută accentul intrare la primul control (având stilul WS_TABSTOP) după controlul statice care con?in mnemonicul dat.
dreptul de Se mută accentul intrare la controlul următoare în grupul de.
shift + tab Se mută accentul intrare la controlul precedent care are stilul WS_TABSTOP.
fila Se mută accentul intrare la controlul următoare care are stilul WS_TABSTOP.
sus Se mută accentul intrare anterioare controlului în grupul de.

Sistemul automat oferă interfață tastatură pentru toate casetele de dialog modale. Nu furnizează interfața pentru casete de dialog fără mod dacă cererea solicită funcția IsDialogMessage Filtru mesaje în bucla sale mesajul principal. Acest lucru înseamnă că cererea trebuie să treacă mesajul a IsDialogMessage imediat după regăsirea mesajului din coada de mesaje. Funcția procesează mesajele dacă acesta este pentru caseta de dialog și întoarce o valoare diferită de zero pentru a indica faptul că mesajul a fost prelucrat ?i nu trebuie să fi trecut la funcția TranslateMessage sau DispatchMessage.

Deoarece interfața tastatură cu caseta de dialog utilizează tastele de direcție pentru a vă deplasa între controalele din caseta de dialog, o cerere nu poate utiliza aceste chei pentru a defila con?inutul orice casetă de modal dialog sau orice casetă de dialog fără mod pentru care este numit IsDialogMessage . Atunci când o casetă de dialog a bare de defilare, solicitantul trebuie să furnizeze o interfață tastatură alternativ pentru barele de defilare. Rețineți că interfața mausului pentru defilarea este disponibil atunci când sistemul include un mouse.

Index