Fonturi caseta de dialog

Sistemul atrage tot textul din caseta de dialog utilizând fontul de sistem implicit. Cererea poate directe sistemul pentru a utiliza un alt font setarea stilul DS_SETFONT pentru caseta de dialog și specificând un nume punct de dimensiunea și caractere. Deși un șablon de caseta de dialog poate specifica un font, sistemul utilizează întotdeauna fontul de sistem pentru titlul și meniuri din caseta de dialog; stilul de DS_SETFONT nu schimba aceasta.

Când se specifică stilul DS_SETFONT, sistemul trimite un mesaj WM_SETFONT la procedura de caseta de dialog și pentru fiecare control, acesta creează controlul. Procedura de caseta de dialog este responsabil pentru salvarea ghidajul de font trecut cu mesajul WM_SETFONT și selectând ghidajul în contextul dispozitiv de afișare, ori de câte ori acesta scrie textul în fereastra. Controale predefinite face acest lucru în mod implicit.

Atunci când stilul DS_SETFONT este dat, sistemul utilizează lățimea de caracter medie a fontului pentru a calcula pozi?ia ?i dimensiunile din caseta de dialog. În caz contrar, acesta utilizează lă?imea medie caracter fontul de sistem.

Index