Butoane radio și casetele de selectare

Casete de dialog utilizați butoane radio și casetele de selectare pentru a lăsa utilizatorul alege dintr-o listă de opțiuni. Butoane radio permite utilizatorului Alegeți Opțiuni exclud reciproc; casetele de selectare să utilizatorul alege o combinație de opțiuni.

Procedura de casetă de dialog puteți seta starea inițială a unei casete de selectare utilizând funcția de CheckDlgButton , care stabilește sau golește caseta de selectare. Pentru butoane radio într-un grup de butoane radio exclud reciproc, procedura de caseta de dialog poate utiliza funcția CheckRadioButton pentru a seta butonul radio corespunzător și goliți automat orice alte butonul radio.

Înainte de a se termina cu o casetă de dialog, procedura de caseta de dialog poate verifica starea de fiecare buton radio și caseta de selectare utilizând funcția de IsDlgButtonChecked , care întoarce starea actuală a butonului. O casetă de dialog salvează de obicei aceste informații pentru a inițializa butoanele data viitoare când se creează caseta de dialog.

Index