Șablon de caseta de dialog

Un șablon de caseta de dialog este date binare care descrie caseta de dialog, definirea sale înălțime, lățime, stil și controalele conține. Pentru a crea o casetă de dialog, sistem încarcă un șablon de caseta de dialog din resursele din fișierul executabil aplicației sau utilizează șablonul trecut în memoria globală prin aplicarea. În ambele cazuri, cererea trebuie să furnizeze un șablon, atunci când creați o casetă de dialog.

Un dezvoltator creează șablonul resurse utilizând o resursă compilator sau un dialog editor caseta. Un compilator resurse convertește o descriere de text într-o resursă binar, și un editor de caseta de dialog salvează o casetă de dialog interactiv construite ca o resursă binare.

&Notănbsp; O explicație a cum pentru a crea resurse de șablon și le adăugați la fișierul executabil aplicației este dincolo de domeniul de aplicare al această prezentare. Pentru mai multe informații despre crearea resurselor șablon și adăugându-le la un fișier executabil, consultați documentația furnizată cu dumneavoastră instrumente de dezvoltare a cererii.

Pentru a crea o casetă de dialog fără a utiliza resursele șablon, trebuie să creați un șablon în memorie și trece la funcția CreateDialogIndirectParam sau DialogBoxIndirectParam , sau CreateDialogIndirect sau DialogBoxIndirect macrocomandă.

Un șablon de caseta de dialog în memorie constă dintr-un antet care descrie caseta de dialog, urmat de unul sau mai multe blocuri suplimentare de date care descrie fiecare dintre controalele din caseta de dialog. Șablonul poate utiliza formatul standard sau formatul extins. Într-un șablon standard, antetul este o structură DLGTEMPLATE urmat de matrice de lungime variabilă suplimentare; și datele pentru fiecare control dintr-o structură DLGITEMTEMPLATE urmat de matrice suplimentare de lungime variabilă. Într-un șablon de caseta de dialog extins, antetul utilizează formatul DLGTEMPLATEEX ?i defini?iile control utilizează formatul DLGITEMTEMPLATEEX.

Creați un șablon de memorie de alocare un obiect global de memorie și completând-o cu antetul standard sau extinsă și definițiile de control. Un șablon de memorie este identic în forma ?i con?inutul la o resursă de șablon. Multe aplicații care utilizează memorie șabloane prima funcția LoadResource pentru a încărca o resursă șablon în memorie, apoi modificați resursa încărcate pentru a crea un nou șablon de memorie. Pentru mai multe informații despre crearea unui șablon de caseta de dialog în memorie, consultați șabloane în memorie.

Următoarele secțiuni descriu stilurile, măsurători și alte valori utilizate într-un șablon de caseta de dialog.

Index