Caseta de dialog Editare controale

Mai multe casete de dialog au controale de editare, care permite utilizatorului text ca intrare de aprovizionare. Cele mai multe proceduri de caseta de dialog ini?ializare un control de editare atunci când caseta de dialog începe prima. De exemplu, procedura de caseta de dialog pot pune un nume de fișier propuse în controlul care utilizatorul poate apoi selectați, modifica, sau înlocuire. Procedura de caseta de dialog poate seta textul într-un control de editare utilizând funcția de SetDlgItemText , care copiază text din o tampon dat comanda editare. Atunci când comanda Editare focalizat intrare, se selectează automat textul complet pentru editare.

Deoarece controalele de editare nu automat întoarce lor textul în caseta de dialog, caseta de dialog procedura trebuie să prelua textul înainte de a se termină. Aceasta poate prelua textul utilizând funcția de GetDlgItemText , care copiază textul de control editare un tampon. Caseta de dialog procedura de obicei salvează acest text să inițializeze controlul Editare mai târziu sau trece-l la fereastra părinte pentru prelucrare.

Unii folosesc casetele de dialog Editare controale care permite utilizatorului introduceți numere. Procedura de caseta de dialog poate prelua un număr la un control de editare utilizând funcția de GetDlgItemInt , care preia textul din control de editare și convertește textul la o valoare zecimală. Utilizatorul tastează numărul în cifre zecimale. Se poate fi fie semnate sau nesemnate. Procedura de caseta de dialog poate afișa un întreg utilizând funcția SetDlgItemInt . SetDlgItemInt transformă un întreg semnate sau nesemnate pentru un șir de cifre zecimale.

Index