WM_CTLCOLORDLG

WM_CTLCOLORDLG mesajul este trimis la o casetă de dialog înainte de sistemul Desenează caseta de dialog. Răspunzând la acest mesaj, caseta de dialog puteți seta culorile sale text și fundal utilizând ghidajul ecran anumit dispozitiv context.

WM_CTLCOLORDLG hdcDlg = wParam (HDC);   / / ocupa de dialog caseta Afișare contextul hwndDlg = lParam (HWND); / / mâner din caseta de dialog 

 

Parametrii

hdcDlg
Valoarea wParam. Identifică cadrul dispozitiv pentru caseta de dialog.
hwndDlg
Valoarea lParam. Identifică caseta de dialog.

Valorile întroarse

În cazul în care o cerere procesele acest mesaj, acesta trebuie să returneze mânerul de o pensulă. Sistemul utilizează pensula pentru a picta fundal din caseta de dialog.

Ac?iune implicită

Funcția DefWindowProc selectează culorile implicite de sistem pentru caseta de dialog.

Observații

Sistemul nu distruge automat returnat pensulei. Este responsabilitatea aplicației să distrugă pensula atunci când mai este necesară.

WM_CTLCOLORDLG mesajul este trimis niciodată între fire. Este trimis doar în termen de un fir.

Rețineți că WM_CTLCOLORDLG mesajul este trimis la caseta de dialog toate celelalte WM_CTLCOLOR * mesajele sunt trimise la proprietarul de control.

În cazul în care o procedură de caseta de dialog mânere acest mesaj, aceasta ar trebui exprimate valoarea returnată dorit pentru un BOOL ?i întoarce valoarea direct. În cazul în care regimul de caseta de dialog întoarce FALSE, apoi se efectuează manipularea mesaj implicit. Valoarea DWL_MSGRESULT set de funcția SetWindowLong este ignorat.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a casete de dialog, mesaje de caseta de Dialog, DefWindowProc, RealizePalette, SelectPalette, WM_CTLCOLORBTN, WM_CTLCOLOREDIT, WM_CTLCOLORLISTBOX, WM_CTLCOLORMSGBOX, WM_CTLCOLORSCROLLBAR, WM_CTLCOLORSTATIC

Index