Despre controale

Controale, cum ar fi alte ferestre, fiecare parte la o clasă de Ferestre, fie predefinite sau aplicarea definite. Clasa fereastră și procedura corespunzătoare fereastra define proprietățile controlului, aspectului, comportament, și scop. Cererea poate crea controale individual, specificând numele clasei fereastra cand se telefoneaza CreateWindowEx funcție. Cererea poate, de asemenea, direct sistemul pentru a crea controale pentru o casetă de dialog prin specificarea controalele din caseta de dialog șablon.

Controalele sunt copil windows. Când sistemul creează controalele pentru o casetă de dialog, fiecare control este copil al casetei de dialog. Atunci când o cerere creează un control, controlul este un copil de o fereastră identificate prin aplicarea. Această relație este important, deoarece un control trimite mesaje, numit mesajele de notificare, în fereastra sa mamă atunci când survin evenimente, cum ar fi intrare de la utilizator, în control. Cererea se bazează pe aceste mesaje de notificare pentru a determina ce acțiune utilizatorul dorește aplicarea să.

Deoarece controalele sunt windows, cererea le pot manipula utilizând funcțiile de gestionare a ferestrei, cum ar fi func?iile ShowWindow și EnableWindow . Dacă fereastra clasa pentru un control acceptă mesaje de control, cererea poate manipula, de asemenea, un control de clasa utilizând funcția SendMessage pentru a trimite aceste mesaje de control. Scopul și funcția de fiecare mesaj de control specific de clasa fereastra ?i este definit de procedura controlului fereastra.

Index