SETRGBSTRING

Procedura cârlig de o casetă de dialog culoare poate trimite mesaj înregistrat SETRGBSTRING caseta de dialog pentru a seta culoarea selecția curentă.

MessageID = RegisterWindowMessage(SETRGBSTRING);
wParam = 0;
lParam = rgbColor (COLORREF) 

Parametrii

rgbColor
Specifică valoarea RGB culoare pentru a selecta în caseta de dialog culoare . Aveți posibilitatea să utilizați macrocomandă RGB pentru a specifica intensită?ile roșu, verde și albastru cu o valoare de culoare RGB.

Valorile întroarse

Nici o valoare returnată.

Observații

Dacă rgbColor meciuri una din culorile de bază sau al unuia din cele 16 culori particularizate, procedura de caseta de dialog selectează culoarea respectivă. Procedura de caseta de dialog, de asemenea, actualizează toate controalele în extinderea culoare particularizată din caseta de dialog culoare dacă este deschis.

Dacă rgbColor nu se potrivește cu o culoare de bază sau particularizate, procedura de caseta de dialog nu modificați selecția curentă de culoare, dar it update controalele o culoare particularizată, în cazul în care acestea sunt vizibile.

De exemplu, următorul cod eșantion devine identificatorul de mesaj SETRGBSTRING și apoi stabilește selectarea culoare albastră.

UINT uiSetRGB;
uiSetRGB = RegisterWindowMessage(SETRGBSTRING);
SendMessage (hwndDlg, uiSetRGB, 0, RGB (LPARAM) (0, 0, 255)) 

 

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în commdlg.h.
Unicode:Definit ca mesaje Unicode și ANSI.

A se vedea, de asemenea

Comune Dialog casetă de prezentare biblioteca, mesaje de caseta de Dialog comune, RegisterWindowMessage, RGB, SendMessage