WM_CHOOSEFONT_GETLOGFONT

Trimite mesajul WM_CHOOSEFONT_GETLOGFONT la o casetă de dialog Font pentru a prelua informații despre utilizatorului curent font selecții.

WM_CHOOSEFONT_GETLOGFONT wParam = 0;                / / nu sunt utilizate, trebuie să fie zero lParam = lplf (LPLOGFONT); / / adresa de struct. cu font date 

 

Parametrii

lplf
Indicatorul pentru a o LOGFONT structura care primește informații despre utilizatorului curent font selecții.

Valorile întroarse

Acest mesaj nu întoarce o valoare.

Observații

Funcția ChooseFont creează o casetă de dialog Font . Atunci când utilizatorul se închide caseta de dialog Font , ChooseFont funcția întoarce informațiile despre utilizator font selecții în structura CHOOSEFONT . LpLogFont CHOOSEFONT structura este un indicator spre o LOGFONT structura.

Utilizați mesajul WM_CHOOSEFONT_GETLOGFONT pentru a obține informații despre utilizatorului curent font selecții în timp ce este deschisă caseta de dialog Font . De exemplu, dacă activați butonul se aplică în caseta de dialog Font , trimite mesajul pentru a obține informații font pentru a aplica selecția curentă text.

De obicei, activați o procedură de cârlig CFHookProc la procesul WM_COMMAND mesaje pentru butonul aplicare . Atunci când utilizatorul face clic pe butonul aplicare , procedura cârlig WM_CHOOSEFONT_GETLOGFONT mesaj se trimite în caseta de dialog.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în commdlg.h.

A se vedea, de asemenea

Comune Dialog casetă de prezentare biblioteca, mesaje de caseta de Dialog comune, CFHookProc, ChooseFont, CHOOSEFONT, LOGFONT, WM_COMMAND

Index