Imprima foaia de proprietăți

[Acest lucru este documenta?ia preliminare și subiect pentru a schimba].

Foaia de proprietăți de imprimare este o interfață de utilizator standard, care permite utilizatorului pentru a specifica proprietățile de un loc de muncă speciale de imprimare. Funcția de PrintDlgEx care creează foaia de proprietăți este disponibil pe Windows NT versiunea 5.0 și versiunile ulterioare. Prima pagină a o foaie de proprietăți de Imprimare este pagina generale . Foaia de proprietăți poate avea, de asemenea, cerere-specifice suplimentare specifice driver-proprietate pagini la pagina generale . Partea de jos a paginii generale este un șablon de caseta de dialog copil cu controale similare cu cele din caseta de dialog tipărire comune.

Pentru a crea și afișează o foaie de proprietăți de Imprimare , inițializează o structură PRINTDLGEX și trece structura la funcția de PrintDlgEx.

Majoritatea membrilor din structura PRINTDLGEX sunt identice cu cele din structura PRINTDLG . Pentru descrierile de modul de utilizare membrii structura comune pentru a interacționa cu controalele casetă de dialog, consultați Caseta de Dialog tipărire. Restul de acest subiect descrie caracteristicile foaia proprietate Imprimare care diferă de la caseta de dialog Imprimare.

Aveți posibilitatea să particularizați o foaie de proprietăți de Imprimare specificând un șablon de caseta de dialog particularizate pentru partea de jos a paginii generale și specificând proprietatea suplimentare pagini să urmeze după pagina generale . Pentru mai multe informații, consultați secțiunea Particularizarea foaia de proprietăți de imprimare.

Puteți pune în aplicare un obiect de apel invers pentru a primi notificări și mesaje de la funcția PrintDlgEx în timp ce se afișează foaia de proprietăți. Aplicații care oferă șabloane particularizate sau pagini suplimentare utilizează obiectul de apel invers pentru a comunica cu foaia de proprietăți. Pentru mai multe informații, consultați Obiect de apel invers pentru foaia de proprietăți de imprimare.

Foaia de proprietăți de imprimare oferă sprijin pentru specificarea multiple, zone neadiacente pagină pentru a imprima. Membru lpPageRanges din structura PRINTDLGEX specifică o matrice de structurile PRINTPAGERANGE , în care fiecare structură specifică un interval de pagini.

Imprimare foaia de proprietăți afișează un buton radio Pagina curentă ca parte din grupul de butoane radio Interval de pagini . Pentru a controla butonul radio Pagina curentă , utilizați steagurile PD_CURRENTPAGE ?i PD_NOCURRENTPAGE din membre steaguri de structura PRINTDLGEX.

Index