Particularizarea foaia de proprietăți de imprimare

[Acest lucru este documenta?ia preliminare și subiect pentru a schimba].

Aveți posibilitatea să particularizați foaia de proprietăți de Imprimare în următoarele moduri:

Se poate modifica partea superioară a paginii generale . Aveți posibilitatea să modificați proprietatea pagini furnizate de driverul de imprimantă.

    Pentru a oferi un șablon particularizat pentru pagina General
  1. A crea un șablon particularizat pentru partea de jos a paginii generale prin modificarea șablonului PRINTDLGEXORD specificate în PRNSETUP.DLG fișier. Șablonul particularizat trebuie să fie de aceeași dimensiune ca șablon implicit. Identificatori de control utilizate în șablonul implicit Print dialog sunt definite în DLGS.Fișier H.
  2. Utilizarea structura PRINTDLGEX , pentru a permite șablon după cum urmează:
  3. Dacă utilizați un șablon particularizat pentru a defini controale suplimentare, trebuie să furnizați un obiect de apel invers la procesul de intrare pentru dumneavoastră controale. Obiectul de apel invers implementează o IPrintDialogCallback::HandleMessage metodă care primește mesajele trimise la caseta de dialog particularizate.
    Pentru a oferi pagini de proprietăți suplimentare
  1. Utilizarea CreatePropertySheetPage funcție pentru a crea pagini suplimentare.
  2. Utilizați membru lphPropertyPages din structura PRINTDLGEX pentru a specifica o matrice de mânerele de la paginile suplimentare.

    Caseta de dialog procedurile specificate atunci când ați creat fiecare pagină procesul mesajele trimise la paginile.

  3. Ați putea dori pentru a oferi un obiect de apel invers, care pune în aplicare IObjectWithSite interfață. Funcția de PrintDlgEx utilizează această interfață pentru a trece la aplicarea un indicator spre o interfață IPrintDialogServices . Caseta de dialog procedurile pentru paginile suplimentare de proprietate utilizați această interfață pentru a prelua informații despre imprimanta selectată în prezent.

Index