Mesaj înregistrat FINDMSGSTRING

Înainte de a crea o casetă de dialog Căutare sau Înlocuire , trebuie să apelați funcția RegisterWindowMessage pentru a obține un identificator de mesaj pentru mesajul înregistrate FINDMSGSTRING . Apoi utilizați identificatorul pentru a detecta și procesul mesajele trimise din caseta de dialog. Atunci când utilizatorul face clic pe Căutare următor, înlocuireasau butonul Înlocuire peste tot din caseta de dialog, procedura de caseta de dialog trimite un mesaj FINDMSGSTRING procedura fereastra din fereastra de proprietar. Când se creează caseta de dialog, membru hwndOwner din structura FINDREPLACE identifică fereastra proprietar.

Parametrul lParam unui mesaj de FINDMSGSTRING este un indicator spre structura FINDREPLACE pe care ați specificat-o când ați creat din caseta de dialog. Înainte de a trimite mesajul, seturile de caseta de dialog membrii acestei structuri cu utilizatorul ultima intrare, inclusiv șirul de căutare pentru, șir de înlocuire (dacă există) și opțiuni pentru opera?iunea de căutare-înlocuire.

Într-un mesaj FINDMSGSTRING, membru steaguri de structura FINDREPLACE include una dintre următoarele semnalizări pentru a indica evenimentul care a cauzat mesajul.

Drapelul Sensul
FR_DIALOGTERM Închide caseta de dialog. După fereastra proprietarul procedeele acest mesaj, mâner din caseta de dialog nu mai este valid.
FR_FINDNEXT Utilizatorul făcut clic pe butonul Căutare următor din caseta de dialog Găsire sau Înlocuire . Membru lpstrFindWhat specifică șirul de căutare pentru.
FR_REPLACE Utilizatorul face clic pe butonul Înlocuire într-o casetă de dialog Înlocuire . Membru lpstrFindWhat specifică șirul de înlocuire și membru de lpstrReplaceWith specifică șirul de înlocuire.
FR_REPLACEALL Utilizatorul făcut clic pe butonul Înlocui toate într-o casetă de dialog Înlocuire . Membru lpstrFindWhat specifică șirul de înlocuire și membru de lpstrReplaceWith specifică șirul de înlocuire.

Pentru un mesaj Următorul găsit sau Înlocuire peste tot , membru steaguri pot include orice combinație de următoarele semnalizări pentru a indica opțiuni de căutare.

Drapelul Sensul
FR_DOWN Dacă set, în jos butonul de direcție butoanele radio este selectat, indicând că utilizatorul dorește să căutați din locația curentă până la sfârșitul documentului. Dacă FR_DOWN nu este setată, butonul sus este selectată astfel încât utilizatorul vrea să căutați la începutul documentului.
FR_MATCHCASE Dacă este bifat set, caseta de selectare Potrivire litere , indicând că utilizatorul dorește caută să fie minuscule. Dacă FR_MATCHCASE nu este setată, caseta de selectare este debifată, astfel încât căutarea ar trebui să fie case insensitive.
FR_WHOLEWORD Dacă este bifat set, caseta de selectare Potrivire numai cuvinte întregi , indicând că utilizatorul vrea pentru a căuta numai cuvinte întregi care se potrivesc cu șirul de căutare. Dacă FR_WHOLEWORD nu este setată, caseta de selectare este debifată, astfel încât ar trebui să căutați, de asemenea, fragmente de cuvânt care se potrivesc cu șirul de căutare.

Index