Particularizarea caseta de Dialog Inițializare pagină

Puteți furniza un șablon particularizat pentru caseta de dialog Inițializare pagină , de exemplu, dacă doriți să includeți controale suplimentare care sunt unice pentru cererea dumneavoastră. Funcția de PageSetupDlg utilizează șablonul particularizat în loc de șablonul implicit.

    Pentru a oferi un șablon particularizat pentru Configurare pagină caseta de dialog
  1. Creați șablonul particularizat prin modificarea șablonului implicit specificat în PRNSETUP.DLG fișier. Identificatori de control utilizate în pagina Setup dialog șablon implicit sunt definite în DLGS.Fișier H.
  2. Utilizarea structura PAGESETUPDLG , pentru a permite șablon după cum urmează:

Pentru a filtra mesajele trimise la procedura de caseta de dialog, ave?i posibilitatea să furniza?i o procedură de cârlig PageSetupHook . Dacă utilizați un șablon particularizat pentru a defini controale suplimentare, trebuie să furnizați o procedură de cârlig PageSetupHook în procesul de intrare pentru dumneavoastră controale. În plus, vă poate oferi o procedură de cârlig PagePaintHook pentru a particulariza conținutul paginii de probă afișată caseta de dialog Inițializare pagină . Pentru mai multe informații despre procedura PagePaintHook cârlig, consultați secțiunea Particularizarea pagina de proba.

    Pentru a permite o procedură de cârlig PageSetupHook
  1. Setați pavilion PSD_ENABLEPAGESETUPHOOK membru steaguri de structura PAGESETUPDLG.
  2. Specificați adresa procedura cârlig membru lpfnPageSetupHook.

După prelucrare mesajul său WM_INITDIALOG , procedura caseta de dialog a trimite un mesaj WM_INITDIALOG PageSetupHook cârlig procedurii. Parametrul lParam acestui mesaj este un indicator de structura PAGESETUPDLG folosite pentru a initializa caseta de dialog.

Index