Caseta de Dialog font

Caseta de dialog Font permite utilizatorului alege atribute pentru un font logice, cum ar fi nume font, stil (aldin, cursiv sau regulate), mărimea, efectele (culoare de subliniere, Ștergere și text), și un script-ul (sau setul de caractere).

Creați și afișa o casetă de dialog Font inițializarea unei structuri de CHOOSEFONT ?i transmiterea structura funcția ChooseFont.

Ilustrația următoare afișează o casetă de dialog Font tipic.

În cazul în care utilizatorul face clic pe butonul OK , ChooseFont întoarce TRUE și seturi de membrii LOGFONT structura a subliniat de membru lpLogFont de structura CHOOSEFONT . Aveți posibilitatea să utilizați LOGFONT structura cu CreateFontIndirect funcție pentru a crea un font logice. ChooseFont , de asemenea, seturi de alți membri CHOOSEFONT pentru a indica utilizatorului selecții.

Dacă utilizatorul anulează caseta de dialog Font sau apare o eroare, ChooseFont întoarce FALSE și conținutul de structura LOGFONT nu sunt definite. Aveți posibilitatea să determinați cauza de eroare utilizând funcția CommDlgExtendedError pentru a prelua valoarea de eroare prelungit.

Index