Fișier ?i validarea Directory

Cu excepția după cum sa menționat, informațiile din această secțiune se aplică atât Explorer-stil și casetele de dialog Deschidere și Salvare ca de stil vechi.

Caseta de dialog validează automat numele tastate de utilizator pentru a se asigura că numele conține numai caractere corecte. Pentru a ignora validarea filename caractere, setați pavilion OFN_NOVALIDATE.

Pentru a forța caseta de dialog pentru a verifica că utilizatorul specificat numele unui fișier existent, setați pavilion OFN_FILEMUSTEXIST. Pentru a forța verificarea că calea specificată există, setați pavilion OFN_PATHMUSTEXIST. Dacă setați pavilion OFN_CREATEPROMPT, caseta de dialog solicită utilizatorului permisiunea de a crea un fișier inexistent. Dacă acest flag este stabilit și utilizatorul alege pentru a crea un nou fișier, caseta de dialog se închide, iar funcția întoarce numele specificat. În caz contrar, caseta de dialog rămâne deschisă.

Când utilizați caseta de dialog Salvare ca , puteți direcționa caseta de dialog pentru a solicita utilizatorului permisiunea de a suprascrie un fișier existent prin setarea pavilion OFN_OVERWRITEPROMPT.

În mod implicit, caseta de dialog creează un fișier test de lungime zero pentru a determina dacă un fișier nou pot fi create in directorul selectate. Pentru a preveni crearea de acest fișier test, setați pavilion OFN_NOTESTFILECREATE.

Dacă activați o procedură cârlig, caseta de dialog notifică dvs. cârlig procedura atunci când o violare de partajare în re?ea se produce pentru numele de fișier specificat de utilizator. Dacă setați pavilion OFN_EXPLORER, caseta de dialog trimite mesaj CDN_SHAREVIOLATION procedura cârlig. Dacă nu setați OFN_EXPLORER, caseta de dialog trimite mesajul SHAREVISTRING înregistrate pentru procedura cârlig. Pentru a împiedica trimiterea notificările pentru partajarea încălcări caseta de dialog, setați pavilion OFN_SHAREAWARE.

Dacă utilizatorul selectează caseta de selectare doar-în-citire, seturile de caseta de dialog pavilion OFN_READONLY pe reveni. Pentru a ascunde caseta de selectare Deschis ca doar în citire , setați pavilion OFN_HIDEREADONLY. Pentru a împiedica întoarcerea numele fișierelor existente care au atributul doar în citire din caseta de dialog, setați pavilion OFN_NOREADONLYRETURN.

Pentru a împiedica dereferencing link-ul de fișiere din caseta de dialog, setați valoarea OFN_NODEREFERENCELINKS. În acest caz, caseta de dialog întoarce numele fișierului link-ul, mai degrabă decât numele fișierului referit de fișierul link.

Index