SHAREVISTRING

O Deschidere sau Salvareca caseta de dialog trimite mesaj înregistrat SHAREVISTRING procedura dvs. cârlig dacă se produce o încălcare partajare pentru fișierul selectat atunci când utilizatorul face clic pe butonul OK .

Pentru Explorer-stil Deschidere și Salvareca casetele de dialog, acest mesaj a fost înlocuit cu mesajul de notificare CDN_SHAREVIOLATION .

MessageID = RegisterWindowMessage(SHAREVISTRING);
wParam = 0;
lpofn = lParam (LPOPENFILENAME) 

Parametrii

lpofn
Indicator spre o structură OPENFILENAME . Membru lpstrFile de această structură conține numele fișierului care a cauzat încălcare partajare.

Valorile întroarse

Procedura cârlig trebuie să întoarcă una din următoarele valori pentru a indica faptul cum caseta de dialog trebuie să ocupe încălcare partajare:

Valoarea returnată Descriere
OFN_SHAREFALLTHROUGH Acceptați numele de fișier
OFN_SHARENOWARN Respinge numele fișierului dar nu avertizează utilizatorul. Cererea este responsabil pentru afișarea unui mesaj de avertizare.
OFN_SHAREWARN Respinge numele fișierului și afișează un mesaj de avertizare (același rezultat ca în cazul în care nu au nici o procedură de cârlig).

Observații

Procedura cârlig trebuie să specificați constanta SHAREVISTRING într-un apel la funcția RegisterWindowMessage pentru a obține identificatorul pentru mesaj trimis prin caseta de dialog.

Caseta de dialog trimite mesajul SHAREVISTRING înregistrate numai dacă a făcut nu specificați pavilion OFN_SHAREAWARE membru steaguri de structura OPENFILENAME atunci când ați creat dialogul.

Dacă procedura cârlig întoarce o valoare nedefinit, caseta de dialog răspunde, în cazul în care OFN_SHAREWARN a fost returnată.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în commdlg.h.
Unicode:Definit ca mesaje Unicode și ANSI.

A se vedea, de asemenea

Comune Dialog casetă de prezentare biblioteca, mesaje de caseta de Dialog comune, CDN_SHAREVIOLATION, OPENFILENAME, RegisterWindowMessage

Index