Mesajul WM_COMMAND din caseta de Dialog simplă de prelucrare

Atunci când un eveniment are loc într-un control casetă de dialog, controlul trimite un mesaj WM_COMMAND la procedura de caseta de dialog. Cuvântul high-ordinea de parametrul wParam este un cod de notificare, care indică tipul de eveniment care occurred. Cuvântul low-ordine wParam este o constantă care identifică controlul. Parametrul lParam este ghidajul fereastra de control.

Atunci când prelucrarea mesaj WM_COMMAND, exemplu ortografic analizează identificatorul de control în cuvântul low-ordine wParam pentru a determina originea mesajul. Constantele IDCOMBO, IDOK, IDIGNORE și IDCANCEL identificarea caseta combo, butonul Modificare , butonul de Ignorare și butonul Revocare controalele, respectiv.

O casetă combo poate trimite un mesaj WM_COMMAND pentru un număr de motive diferite. Pentru a determina tipul de eveniment, procedura de caseta de dialog analizează cod de notificare în cuvântul high-ordine wParam. Exemplu procesează numai CBN_DBLCLK mesajul de notificare, care este trimis atunci când utilizatorul face dublu clic pe un element din listă. Caseta de dialog procedura procesele acest mesaj de notificare în același mod ca un clic de buton de schimbare.

Butoanele din acest exemplu trimite WM_COMMAND mesaje doar atunci când acestea sunt alese de utilizator. Când utilizatorul alege butonul Modificare , procedura de caseta de dialog înlocuiește selecția curentă în aplica?ia de editare de control cu con?inut de câmpul selecție din caseta combo. Câmpul selecție poate conține lista selectat elementul sau textul utilizatorul a introdus. Procedura de caseta de dialog, apoi selectează următorul cuvânt ortografiat incorect în acela?i mod se procesează un clic de buton ignoră.

Atunci când utilizatorul face clic pe butonul de Ignorare , procedura de caseta de dialog solicită aplicarea-definite SelectNextWord și InitSpellList funcții pentru a selecta următorul cuvânt ortografiat incorect în cererea de editare de control. InitSpellList locuri cuvântul ortografiat greșit în câmpul selecție din caseta combo și adaugă spellings sugerat în lista de caseta combo.

Atunci când utilizatorul face clic pe butonul Revocare , caseta de dialog procedura apelează funcția EndDialog pentru a închide caseta de dialog.

Index