CB_FINDSTRINGEXACT

O cerere de a trimite un mesaj CB_FINDSTRINGEXACT pentru a găsi primului șir caseta listă într-o casetă combo care se potrivește șirul specificat în parametrul lpszFind.

 CB_FINDSTRINGEXACT wParam = indexStart (WPARAM);      / / articol înainte de a începe de căutare lParam = lpszFind (LPARAM) (LPCSTR); / / adresa de șir pentru a căuta 

 

Parametrii

indexStart
Valoarea wParam. Specifică indexul zero-based elementul precedent primul element să fie căutat. Când căutarea ajunge la partea de jos a casetei listă, continuă din partea de sus a casetei listă înapoi la elementul specificat de parametrul indexStart . În cazul în care indexStart este –1, caseta listă întreagă este căutat la începutul.
lpszFind
Valoarea lParam. Indicatorul șir null-terminated pentru căutare. Acest șir poate conține un nume de fișier complete, inclusiv extensia. Căutarea nu este sensibilă, astfel încât acest șir poate conține orice combinație de litere mari și litere mici.

Valorile întroarse

Valoarea returnată este indicele zero-based elementul de potrivire. În cazul în care căutarea nu reușește, este CB_ERR.

Observații

În cazul în care creați caseta combo cu un stil-trase de proprietar, dar fără stil CBS_HASSTRINGS, ceea ce mesajul CB_FINDSTRINGEXACT depinde dacă aplicația utilizează stilul CBS_SORT. Dacă utilizați stilul CBS_SORT, WM_COMPAREITEM mesajele sunt trimise proprietarul a casetei combo pentru a determina care element se potrivește șirul specificat. Dacă nu utilizați stilul CBS_SORT, mesajul CB_FINDSTRINGEXACT caută pentru un articol de listă care corespunde valoarea din parametrul lpszFind .

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a casete combo, mesaje caseta Combo, CB_FINDSTRING, CB_SELECTSTRING, WM_COMPAREITEM

Index