Mesajele de notificare la butoane

Atunci când utilizatorul selectează un buton, sa modificări de stat și butonul trimite mesajele de notificare în fereastra sa mamă. De exemplu, o push button control trimite mesajul de notificare BN_CLICKED ori de câte ori utilizatorul alege butonul. În toate cazurile, cuvântul low-ordinea de parametrul wParam conține identificatorul de control, cuvântul-high-comandă wParam conține cod notificare și parametrul lParam conține ghidajul de fereastră control.

Atât mesajul și fereastra părinte răspuns depind de tip, stil și starea actuală a butonului. Următoarele sunt mesajele de notificare butonul ar trebui să monitorizeze o cerere și proces.

Mesaj Descriere
BN_CLICKED Utilizatorul a făcut clic pe un buton.
BN_DBLCLK Utilizatorul a făcut dublu clic un buton.
BN_DISABLE Un buton este dezactivat.
BN_PUSHED Utilizatorul împins un buton.
BN_KILLFOCUS Butonul pierdut focalizarea tastaturii.
BN_PAINT Butonul ar fi pictate.
BN_SETFOCUS Butonul dobândită focalizarea tastaturii.
BN_UNPUSHED Butonul este împins nu mai.

Un buton trimite BN_DISABLE, BN_PUSHED, BN_KILLFOCUS, BN_PAINT, BN_SETFOCUS, și BN_UNPUSHED mesajele de notificare numai dacă acesta are stilul BS_NOTIFY. A trimite mesajele de notificare BN_CLICKED și BN_DBLCLK indiferent de stilul BS_NOTIFY.

Pentru butoane automată, sistemul modificări statul împinge și vopsele butonul. În acest caz, cererea procesele de obicei numai BN_CLICKED și BN_DBLCLK mesajele de notificare. Pentru butoane care nu sunt automat, aplicarea obicei răspunde la mesajul de notificare prin trimiterea unui mesaj pentru a schimba starea de buton. Pentru informații despre trimiterea de mesaje butoane, consultați mesajelor butoane.

Când utilizatorul selectează un buton-trase de proprietar, butonul trimite fereastra sa mamă un mesaj WM_DRAWITEM con?inând identificatorul de control pot fi trase și informații despre dimensiunile sale și de stat. Pentru mai multe informații despre acest mesaj, consultați Butoane Using Owner-Drawn.

Index