Casetele de selectare

O casetă dintr-o casetă pătrată și definite de aplicarea text (etichetă), o pictogramă sau bitmap, care indică o alegere utilizatorul face selectând butonului. Cererile de obicei afișa casetele de selectare într-o casetă grup, pentru a permite utilizatorului de a alege de la un set de conexe, dar opțiuni independente. De exemplu, cererea ar putea prezenta un grup de casetele de selectare din care utilizatorul poate selecta condi?iile de eroare care produc beep-uri de avertizare.

O casetă de selectare poate fi unul dintre patru stiluri: standard, automate, trei-stat și automată trei-stat, astfel cum sunt definite de constante, BS_CHECKBOX, BS_AUTOCHECKBOX, BS_3STATE ?i BS_AUTO3STATE, respectiv. Fiecare stil poate presupune două state selectare: verificate (un marcaj de selectare în interiorul casetei) sau unchecked (nici un marcaj de selectare). În plus, o casetă de selectare a trei-stat poate presupune o stare nedeterminată (o casetă gri în interiorul casetei de selectare). În mod repetat făcând clic pe o casetă de selectare standard sau automată comută la verificate la necontrolată și înapoi din nou. În mod repetat făcând clic pe o casetă de selectare a trei-stat comută la verificate la necontrolată a nedeterminată și înapoi din nou.

Când utilizatorul face clic pe o casetă de selectare (de orice stil), caseta de selectare primește focalizarea tastaturii. Sistemul fereastra părinte caseta de selectare un WM_COMMAND mesaj se trimite care conțin codul de notificare BN_CLICKED . Fereastra părinte nu recunosc acest mesaj dacă vine de la o caseta de selectare automată sau automat caseta de selectare de trei-stat, deoarece sistemul setează automat starea de selectare pentru aceste stiluri. Dar fereastra părinte trebuie să recunoască mesajul în cazul în care provine de la o caseta de selectare sau casetă de trei-stat deoarece fereastra părinte este responsabil pentru stabilirea statului de selectare pentru aceste stiluri. Indiferent de stilul de caseta de selectare, sistemul Repictează de automat caseta de selectare după ce statul este schimbat.

Index