Mesajele cu butoane

O fereastră părinte pot trimite mesaje către un buton în o suprapus sau fereastra copil utilizând funcția SendMessage sau se pot trimite mesaje către un buton dintr-o casetă de dialog prin utilizarea SendDlgItemMessage, CheckDlgButton, CheckRadioButton, și IsDlgButtonChecked funcții.

Cererea poate utiliza mesajul BM_GETCHECK pentru a prelua statul de selectare din caseta de selectare sau un buton radio. Cererea poate utiliza, de asemenea, mesajul BM_GETSTATE pentru a prelua butonul statele actuale (selectare stat, stat împinge, și se concentreze stat). Pentru a obține informații despre un anumit stat, utilizați o bitmask pe valoarea returnată de stat.

Mesajul BM_SETCHECK stabilește statul selectare o caseta de selectare sau un buton radio; mesajul returnează zero. Mesajul BM_SETSTATE stabilește statul împinge un buton; acest mesaj, de asemenea, returnează zero. Mesajul BM_SETSTYLE modificări stilul de un buton. Acesta este conceput pentru a modifica stiluri buton în cadrul unui tip (de exemplu, schimbarea o casetă de selectare la o casetă de selectare automată). Nu este proiectat pentru a schimba între tipuri (de exemplu, schimbarea o casetă de selectare la un buton radio). Cererea să nu o modifice un buton la un tip la altul.

Un buton de stilul BS_BITMAP sau BS_ICON afișează un bitmap sau pictograma în loc de text. Mesajul BM_SETIMAGE asociază un mâner un bitmap sau pictograma cu un buton. Mesajul BM_GETIMAGE preia un mâner bitmap sau pictograma asociată cu un buton.

Cererea poate utiliza, de asemenea, mesajul DM_GETDEFID pentru a prelua identificatorul controlului apasă butonul implicit din caseta de dialog. Cererea poate utiliza mesajul DM_SETDEFID pentru a seta butonul de împingere implicită pentru o casetă de dialog.

Funcția CheckDlgButton sau CheckRadioButton de asteptare este echivalentă cu trimiterea unui mesaj de BM_SETCHECK. Funcția IsDlgButtonChecked de asteptare este echivalentă cu trimiterea unui mesaj de BM_GETCHECK.

Index