BM_GETSTATE

O cerere trimite un mesaj BM_GETSTATE pentru a determina starea de un buton sau o casetă de selectare.

BM_GETSTATE wParam = 0;     / / nu sunt utilizate; trebuie să fie zero lParam = 0;     / / nu sunt utilizate; trebuie să fie zero 

 

Parametrii

Acest mesaj are parametri nu.

Valorile întroarse

Valoarea returnată specifică starea actuală a butonului. Aveți posibilitatea să utilizați următoarele bitmasks pentru a extrage informații despre starea:

Valoarea Sensul
0x0003 Specifică statul de selectare (butoane radio și casetele de selectare numai). O valoare de BST_UNCHECKED indică butonul este debifată; o valoare de BST_CHECKED indică butonul este bifat. Un buton radio este verificată în momentul acesta conține un punct; o casetă de selectare este verificată în momentul acesta conține un X. O valoare de BST_INDETERMINATE indică starea de selectare este nedeterminată (se aplică numai dacă butonul are stilul BS_3STATE sau BS_AUTO3STATE). O casetă de selectare a trei-stat este gri atunci când starea este nedeterminată.
BST_CHECKED Indică butonul este bifat.
BST_FOCUS Specifică statul se concentreze. O valoare nenul indică faptul că butonul are focalizarea tastaturii.
BST_INDETERMINATE Indică butonul este gri deoarece starea de butonul este nedeterminată. Această valoare se aplică numai dacă butonul are stilul BS_3STATE sau BS_AUTO3STATE.
BST_PUSHED Specifică statul evidențiere. O valoare nenul indică faptul că butonul este evidențiată. Un buton este evidențiată automat atunci când utilizatorul poziționează cursorul peste ea și apasă și deține butonul din stânga al mausului. Evidențierea este eliminat, atunci când utilizatorul eliberează butonul mouse-ului.
BST_UNCHECKED Indică butonul este deselectată. Fel ca valoare returnată de zero.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Butoanele de prezentare, butonul mesaje, BM_GETCHECK, BM_SETSTATE