WM_CTLCOLORBTN

WM_CTLCOLORBTN mesajul este trimis la fereastra părinte a unui buton atunci când butonul este pe cale să fie trase. Răspunzând la acest mesaj, fereastra părinte puteți seta un buton text și culori de fundal.

WM_CTLCOLORBTN hdcButton = wParam (HDC);   / / ocupa la butonul Afișare contextul hwndButton = lParam (HWND); / / ocupa butonul 

 

Parametrii

hdcButton
Valoarea wParam. Ocupa în cadrul de afișare pentru butonul.
hwndButton
Valoarea lParam. Mâner butonul.

Valorile întroarse

În cazul în care o cerere procesele acest mesaj, acesta trebuie să revină un mâner la o pensulă. Sistemul utilizează pensula pentru a picta pe fundalul butonul.

Ac?iune implicită

Funcția DefWindowProc selectează culorile implicite de sistem pentru butonul.

Observații

Sistemul nu distruge automat returnat pensulei. Este responsabilitatea aplicației să distrugă pensula atunci când mai este necesară.

WM_CTLCOLORBTN mesajul este trimis niciodată între fire. Este trimis doar în termen de un fir.

Culoarea textului de o casetă de selectare sau un buton radio se aplică la caseta sau butonul, sa marcaj și textul. Dreptunghiul de focalizare pentru aceste butoane rămâne sistem culoarea implicită (de obicei negru). Culoarea textului dintr-o casetă grup se aplică la textul, dar nu la linia care definește caseta. Culoarea textului de un push button se aplică numai său dreptunghiul de focalizare; aceasta nu aduce atingere culoarea textului.

În cazul în care o procedură de caseta de dialog mânere acest mesaj, aceasta ar trebui exprimate valoarea returnată dorit pentru un BOOL ?i întoarce valoarea direct. În cazul în care regimul de caseta de dialog întoarce FALSE, apoi se efectuează manipularea mesaj implicit. Valoarea DWL_MSGRESULT set de funcția SetWindowLong este ignorat.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 2.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Butoanele de prezentare, butonul mesaje, DefWindowProc, RealizePalette, SelectPalette, WM_CTLCOLORDLG, WM_CTLCOLOREDIT, WM_CTLCOLORLISTBOX, WM_CTLCOLORMSGBOX, WM_CTLCOLORSCROLLBAR, WM_CTLCOLORSTATIC

Index