TASTEMAUS

Structura TASTEMAUS conține informații despre caracteristica de accesibilitate TasteMaus. Când caracteristica TasteMaus este activă, utilizatorul Utilizați minitastatura numerică pentru a controla indicatorul mausului și faceți clic pe, faceți dublu clic pe, glisați și drop. Apăsând numlock, utilizatorul poate comuta minitastatura numerică între modul de control al mouse-ului și funcționarea normală.

typedef struct _MOUSEKEYS {/ / mk DWORD cbSize; 
  DWORD dwFlags; 
  DWORD iMaxSpeed; 
  DWORD iTimeToMaxSpeed; 
  DWORD iCtrlSpeed; 
  DWORD dwReserved1; 
  DWORD dwReserved2; 
} TASTEMAUS 

 

Membrii

cbSize
Specifică dimensiunea, în octeți, de această structură.
dwFlags
Un set de bit-steaguri care specifica proprietăți de caracteristica TasteFiltrare. Următoarele valori bit-pavilion sunt definite:
Valoarea Sensul
MKF_AVAILABLE Dacă acest flag este setată, caracteristica TasteMaus este disponibilă.
MKF_CONFIRMHOTKEY Windows 95, Windows NT 5.0, și mai târziu: O casetă de dialog de confirmare apare atunci când este activată caracteristica TasteMaus utilizând cheia fierbinte.
MKF_HOTKEYACTIVE Dacă acest flag este setată, utilizatorul poate activa caracteristica TasteMaus on și off utilizând cheia fierbinte, care este ALT + LEFT SHIFT stânga + NUM LOCK.
MKF_HOTKEYSOUND Dacă acest flag este setată, sistemul joacă un semnal de alarmă sunet atunci când utilizatorul transformă caracteristica TasteMaus on sau off utilizând cheia fierbinte.
MKF_INDICATOR Windows 95, Windows NT 5.0, și mai târziu: Un indicator vizual este afișată atunci când caracteristica TasteMaus.
MKF_MOUSEKEYSON Dacă acest flag este setată, caracteristica TasteMaus este pe.
MKF_MODIFIERS Windows 95, Windows NT 5.0, și mai târziu: Tasta CTRL crește viteza cursorului la valoarea specificată de membru iCtrlSpeed , și tasta SHIFT determină cursorul pentru întârziere pentru scurt timp după mutarea unui singur pixel, care să permită fin poziționarea cursorului. Dacă această valoare nu este specificat, CTRL și tastele SHIFT sunt ignorate în timp ce utilizatorul deplasează cursorul mouse-ului utilizând tastele săgeți.
MKF_REPLACENUMBERS Windows 95, Windows NT 5.0, și mai târziu:Minitastatura numerică se mută mouse-ul atunci când tasta NUM LOCK este activată. Dacă nu este specificat acest flag, minitastatura numerică deplasează cursorul mouse-ului când tasta NUM LOCK este dezactivat.

iMaxSpeed
Specifică viteza maximă cursorul mausului atinge atunci când o tastă cu săgeată este deținută în jos.

Windows 95: Verificarea intervalului nu este executat.

Windows NT: Valorile valide sunt de la 10 la 360.

iTimeToMaxSpeed
Specifică lungimea de timp, în milisecunde, care durează de cursorul mouse-ului pentru a ajunge la viteză maximă atunci când o tastă cu săgeată este deținută în jos. Valorile valide sunt de la 1000 la 5000.
iCtrlSpeed
Specifică multiplicare să aplicați la viteza de cursorul mouse-ului când utilizatorul deține apăsată tasta ctrl în timp ce utilizați tastele săgeată pentru a deplasa cursorul. această valoare este ignorată dacă MKF_MODIFIERS nu este setat.
dwReserved1
Acest membru este rezervat pentru utilizare ulterioară. Acesta trebuie să fie setate la zero.
dwReserved2
Acest membru este rezervat pentru utilizare ulterioară. Acesta trebuie să fie setate la zero.

Observații

O cerere utilizează o structură TASTEMAUS când apel funcția SystemParametersInfo cu parametrul wAction setată la valoarea SPI_GETMOUSEKEYS sau SPI_SETMOUSEKEYS. Atunci când se utilizează SPI_GETMOUSEKEYS, cererea trebuie să precizeze membru cbSize din structura TASTEMAUS ; funcția SystemParametersInfo umple membrii răma?i. Cererea trebuie să specifice membrilor structura atunci când se utilizează valoarea SPI_SETMOUSEKEYS.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.5 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare de accesibilitate, structuri de accesibilitate, SystemParametersInfo

Index