ACCESSTIMEOUT

Structura ACCESSTIMEOUT conține informații despre amânare asociate cu caracteristici de accesibilitate Win32. Accesibilitate amânare este durata de timp care trebuie să treacă fără tastatură și mouse-ul de intrare înainte ca sistemul de operare dezactivează automat caracteristicile de accesibilitate. Caracteristicile de accesibilitate afectate de amânare sunt caracteristici TasteFiltrare (SlowKeys TasteElastice ?i RepeatKeys), MouseKeys, TasteComutare, și TasteAdezive. De amânare de accesibilitate este proiectat pentru computere care sunt partajate de mai mulți utilizatori astfel încât opțiunile selectate de un utilizator nu incomoda un utilizator ulterioare.

De amânare de accesibilitate afectează setarea modul Contrast înalt.

typedef struct tagACCESSTIMEOUT {/ / ato UINT cbSize; 
    DWORD dwFlags; 
    DWORD iTimeOutMSec; 
} ACCESSTIMEOUT 

 

Membrii

cbSize
Specifică dimensiunea, în octeți, de această structură.
dwFlags
Un set de steaguri de biți care specifica proprietăți de comportamentul amânare pentru caracteristici de accesibilitate. Următoarele valori sunt definite:
Valoarea Sensul
ATF_ONOFFFEEDBACK Dacă acest flag este setată, sistemul de operare joacă o Sirenă descrescătoare sunet atunci când trece perioada de expirare și caracteristicile de accesibilitate sunt dezactivate.
ATF_AVAILABLE Dacă acest flag este setat, puteți seta o amânare pentru caracteristici de accesibilitate. O cerere poate prelua această valoare, dar nu poate seta o.
ATF_TIMEOUTON Dacă acest flag este setată, o amânare a fost stabilit pentru caracteristici de accesibilitate. Dacă acest flag nu este setată, caracteristicile va nu timp afară, chiar dacă este prevăzută o perioadă de expirare.

iTimeOutMSec
Specifică perioada de timp, în milisecunde.

Observații

Utilizați o structură ACCESSTIMEOUT când apel funcția SystemParametersInfo cu parametrul uiAction setată la valoarea SPI_GETACCESSTIMEOUT sau SPI_SETACCESSTIMEOUT. Atunci când se utilizează SPI_GETACCESSTIMEOUT, trebuie să specificați membru cbSize din structura ACCESSTIMEOUT ; funcția SystemParametersInfo completează membrii răma?i. Specificați toate structura membri atunci când se utilizează valoarea SPI_SETACCESSTIMEOUT.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.5 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare de accesibilitate, structuri de accesibilitate, SystemParametersInfo

Index