EM_SETHANDLE

Et program sender en EM_SETHANDLE-melding til å angi håndtaket av minnet som vil bli brukt av en multiline redigeringskontroll.

EM_SETHANDLE wParam = (WPARAM) (HLOCAL) hloc; / / håndtere av minnet buffer lParam = 0;           / / brukt; må være null 

 

Parametere

hloc
Verdien av wParam. Håndtere til minnet redigeringskontrollen bruker til å lagre teksten som vises i stedet for å tilordne et eget minne. Om nødvendig reallocates kontrollen dette minnet.

Returverdier

Denne meldingen returnerer ikke en verdi.

Merknader

Før et program angir det nye minne håndtaket, det skal sende en EM_GETHANDLE melding til å hente håndtaket av gjeldende minnebufferen, og bør gratis at minnet.

En redigeringskontroll reallocates automatisk gitt bufferen når det er behov for ekstra plass for tekst, eller den fjerner nok tekst slik at du ikke lenger trenger ekstra plass.

Sende en EM_SETHANDLE melding tømmer Angre-bufferen (EM_CANUNDO returnerer null) og interne Modifikasjon flagg (EM_GETMODIFY returnerer null). Rediger kontrollvinduet tegnes.

Et program kan sende denne meldingen til en flere linjer edit-kontrollen i en dialogboks bare hvis den har opprettet i dialogboksen med stilsett DS_LOCALEDIT flagg.

Hurtiginformasjon

nbsp; Windows &NT: krever versjon 3.1 eller senere.
Windows:Som ikke støttes.
Windows CE:Krever versjon 2.0 eller senere.
Topptekst:Deklarert i winuser.h.

Se også

Rediger kontroller oversikt, redigere kontrollmeldinger, EM_CANUNDO, EM_GETHANDLE, EM_GETMODIFY

Index