EM_GETIMESTATUS

[Dette er foreløpige dokumentasjonen og endring.]

Et program sender meldingen EM_GETIMESTATUS til å hente status for Rediger kontrollens atferd med IME.

EM_GETIMESTATUS
wParam = status (WPARAM); / / status verdi for å få
lParam = 0;               / / må være null 

 

Parametere

status
Angir status for å hente. Denne parameteren kan være følgende verdi.
Verdi Betydning
EMSIS_COMPOSITIONSTRING Angir virkemåten for håndtering av strengen sammensetning.

Returverdier

Spesifikke for typen av status for å hente dataene. Med EMSIS_COMPOSITIONSTRING-verdien for statuser denne returverdien en kombinasjon av følgende verdier.

Verdi Betydning
EIMES_GETCOMPSTRATONCE Hvis dette flagget er angitt, redigeringskontrollen kobler seg til WM_IME_COMPOSITION -melding og resultatet streng umiddelbart. Hvis dette flagget ikke er angitt, redigeringskontrollen sender meldingen WM_IME_COMPOSITION til standard vinduet prosedyren og behandler resultatstreng fra WM_CHAR meldingen; Dette er standardvirkemåten til redigeringskontrollen.
EIMES_CANCELCOMPSTRINFOCUS Hvis dette flagget er angitt, avbryter sammensetning strengen i redigeringskontrollen når den mottar meldingen WM_SETFOCUS . Hvis dette flagget ikke er angitt, avbryte redigeringskontrollen ikke sammensetning strengen; Dette er standardvirkemåten til redigeringskontrollen.
EIMES_COMPLETECOMPSTRKILLFOCUS Hvis dette flagget er angitt, fullfører redigeringskontrollen sammensetning strengen ved mottak av WM_KILLFOCUS -meldingen. Hvis dette flagget ikke er angitt, fullføres ikke redigeringskontrollen sammensetning strengen; Dette er standardvirkemåten til redigeringskontrollen.

Hurtiginformasjon

nbsp; Windows &NT: krever versjon 5.0 eller senere.
Windows:Krever Windows 98.
Windows CE:Som ikke støttes.
Topptekst:Deklarert i winuser.h.

Se også

Rediger kontroller oversikt, redigere kontrollmeldinger, EM_SETIMESTATUS

Index