WM_QUERYDRAGICON

WM_QUERYDRAGICON wordt het bericht naar een geminimaliseerde (iconische) venster. Het venster is ongeveer te worden gesleept door de gebruiker maar heeft geen een pictogram gedefinieerd voor zijn klasse. Een toepassing kan een greep terug naar een pictogram of cursor. Het systeem geeft deze cursor of pictogram wanneer de gebruiker sleept met het pictogram.

 WM_QUERYDRAGICON 
 

Parameters

Dit bericht heeft geen parameters.

Retourwaarden

Een toepassing moet een greep terug naar een cursor of pictogram dat het systeem weergegeven wordt terwijl de gebruiker het pictogram sleept. De cursor of pictogram moet verenigbaar zijn met het beeldschermstuurprogramma de resolutie. Als de toepassing NULL retourneert, het systeem de standaardcursor wordt weergegeven.

Standaardactie

De functie DefWindowProc retourneert een handvat aan de standaardcursor.

Opmerkingen

Wanneer de gebruiker sleept met het pictogram van een venster zonder pictogram van een klasse, vervangt het systeem het pictogram met een standaardcursor. Als de toepassing een verschillende cursor worden weergegeven vereist tijdens het slepen, moet het terugkeren een handvat aan de cursor of pictogram compatibel met het beeldschermstuurprogramma de resolutie. Als een toepassing een handvat aan een kleur cursor of pictogram retourneert, zet het systeem de cursor of het pictogram zwart-wit. De toepassing kan de LoadCursor of LoadIcon functie aanroepen om te laden van een cursor of het pictogram van de bronnen in het uitvoerbare bestand (.EXE) vijl en op te halen dit handvat.

Als een dialoogvenster vak procedure dit bericht behandelt, moet het de gewenste terugkeer waarde naar een BOOL gegoten en retourneren de waarde direct. Het DWL_MSGRESULT is ingesteld door de SetWindowLong functie wordt genegeerd.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.1 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Versie 2.0 of hoger vereist.
Header:Verklaard in winuser.h.

Zie ook

Windows-overzicht, venster berichten, DefWindowProc, LoadCursor, LoadIcon

Index