WM_WINDOWPOSCHANGING

WM_WINDOWPOSCHANGING wordt het bericht naar een venster waarvan de grootte, positie, of plaats in de Z-volgorde is aan het veranderen als gevolg van een aanroep van de functie SetWindowPos of een andere vensterbeheer functie.

WM_WINDOWPOSCHANGING lpwp = lParam (LPWINDOWPOS); / / punten grootte en positie gegevens 
 

Parameters

lpwp
Waarde van lParam. Aanwijzer naar een WINDOWPOS structuur dat informatie over de nieuwe grootte en de positie van het venster bevat.

Retourwaarden

Als een toepassing wordt dit bericht verwerkt, moet het nul terugkeren.

Standaardactie

Voor een venster met de stijl WS_OVERLAPPED of WS_THICKFRAME verzendt de DefWindowProc functie het bericht WM_GETMINMAXINFO naar de venster. Dit wordt gedaan aan de nieuwe grootte en de positie van het venster valideren en af te dwingen van de CS_BYTEALIGNCLIENT en CS_BYTEALIGNWINDOW client stijlen. Door niet de WM_WINDOWPOSCHANGING boodschap doorgeven aan de functie DefWindowProc , kan een toepassing deze standaardinstellingen negeren.

Opmerkingen

Terwijl dit bericht wordt verwerkt, beïnvloedt wijzigen de waarden in WINDOWPOS van het venster nieuwe grootte, positie of de Z-volgorde. Een toepassing kunt wijzigingen verhinderen het venster door te stellen of de juiste bits in de vlaggen lid van WINDOWPOS wissen.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.1 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.
Header:Verklaard in winuser.h.

Zie ook

Windows-overzicht, venster berichten, DefWindowProc, EndDeferWindowPos, SetWindowPos, WINDOWPOS, WM_GETMINMAXINFO, WM_MOVE, WM_SIZE, WM_WINDOWPOSCHANGED