Venster vernietiging

In het algemeen, moet een toepassing vernietigen alle vensters die wordt gemaakt. Het doet dit door met de functie DestroyWindow . Wanneer een venster wordt vernietigd, wordt het systeem het venster, verborgen als het zichtbaar is, en vervolgens alle interne gegevens gekoppeld aan het venster verwijdert. Dit teniet zou doen de vensteringang, die niet langer kan worden gebruikt door de toepassing.

Een toepassing vernietigt veel van de Vensters die het creŽert spoedig na het creŽren van hen. Bijvoorbeeld, vernietigt een toepassing meestal een dialoogvenster vak venster zodra de toepassing voldoende input van de gebruiker heeft blijven van haar taak. Een toepassing vernietigt uiteindelijk het hoofdvenster van de toepassing (vůůr beŽindiging).

Voordat de vernietiging van een venster, een toepassing moet opslaan of verwijderen van alle gegevens die zijn gekoppeld aan het venster, en het systeembronnen toegewezen voor het venster vrijgeven moet. Als de toepassing niet de middelen vrijgeeft, zal het systeem gratis bronnen niet bevrijd door de toepassing.

Een venster vernietigen, heeft dit geen invloed op de klasse van het venster van waaruit het venster is gemaakt. Nieuwe windows kunnen nog steeds worden gemaakt met behulp van die klasse, en alle bestaande Vensters van die klasse blijven functioneren. Vernietigen van een venster vernietigt van het venster afstammeling windows ook. De functie DestroyWindow signaal een WM_DESTROY eerst naar de venster, vervolgens naar haar kind windows en afstammeling windows. Op deze manier, worden ook alle onderliggende vensters van het venster in vernietigd vernietigd.

Een venster met een venstermenu ontvangt een WM_CLOSE -bericht wanneer de gebruiker op sluiten. Door dit bericht te verwerken, kan een toepassing de gebruiker om bevestiging voordat het vernietigen van het venster. Als de gebruiker bevestigt dat het venster moet worden vernietigd, de toepassing kan de DestroyWindow functie aanroepen om te vernietigen het venster.

Als het venster wordt vernietigd het actieve venster, zowel de actieve is en focus Staten worden overgedragen naar een ander venster. Het venster dat het actieve venster wordt is het volgende venster, zoals bepaald door de toetsencombinatie alt + esc. Het nieuwe actieve venster vervolgens bepaalt welk venster krijgt de focus van het toetsenbord.

Index