Statische besturingselement standaardbericht Processing

Het venster procedure voor de vooraf gedefinieerde statische besturingselement venster klasse voert standaard verwerking voor alle berichten die de statische controleprocedure worden niet verwerkt. Wanneer het statische besturingselement FALSE voor elk bericht retourneert, de vooraf gedefinieerde venster procedure controleert de berichten en wordt de standaard uitgevoerd in de volgende tabel beschreven. In de tabel is een statische tekstbesturingselement een statische besturingselement met de stijl SS_LEFTNOWORDWRAP, SS_LEFT, SS_CENTER, SS_RIGHT of SS_SIMPLE.

Bericht Standaardactie
WM_CREATE Het grafische object ladingen en het formaat van het venster om de grootte van het object, voor grafisch statische besturingselementen. Neemt geen actie voor andere statische besturingselementen.
WM_DESTROY Bevrijdt en vernietigt elk grafisch object, voor grafisch statische besturingselementen. Neemt geen actie voor andere statische besturingselementen.
WM_ENABLE Zichtbare statische besturingselementen bijgewerkt.
WM_ERASEBKGND Geeft als resultaat TRUE, die aangeeft van het besturingselement wordt de achtergrond gewist.
WM_GETDLGCODE Geeft als resultaat DLGC_STATIC.
WM_GETFONT Deze eigenschap retourneert een handvat om het lettertype voor tekst statische besturingselementen.
WM_GETTEXTLENGTH Deze eigenschap retourneert de lengte, in tekens, van de tekst voor een statische tekstbesturingselement.
WM_LBUTTONDBLCLK Het bovenliggende venster stuurt een melding STN_DBLCLK als stijl van het besturingselement SS_NOTIFY is.
WM_LBUTTONDOWN Het bovenliggende venster stuurt een melding STN_CLICKED als stijl van het besturingselement SS_NOTIFY is.
WM_NCLBUTTONDBLCLK Het bovenliggende venster stuurt een melding STN_DBLCLK als stijl van het besturingselement SS_NOTIFY is.
WM_NCLBUTTONDOWN Het bovenliggende venster stuurt een melding STN_CLICKED als stijl van het besturingselement SS_NOTIFY is.
WM_NCHITTEST Retourneert HTCLIENT als de stijl van het besturingselement is SS_NOTIFY; anders is het resultaat HTTRANSPARENT.
WM_PAINT Het besturingselement wordt de weergave bijgewerkt.
WM_SETFONT Wordt het lettertype ingesteld en wordt de weergave bijgewerkt voor besturingselementen voor tekstvakken statische.
WM_SETTEXT Wordt de tekst ingesteld en wordt de weergave bijgewerkt voor besturingselementen voor tekstvakken statische.

De procedure van de vooraf gedefinieerde venster geeft alle andere berichten aan DefWindowProc voor standaard verwerking.

Index