Schuifbalk controle stijlen

U maakt een scroll bar controle met behulp van de functie CreateWindow of CreateWindowEx geven de SCROLLBAR klasse, passende venster stijl constanten en een combinatie van de volgende scroll bar control stijlen. Sommige van de stijlen een scroll bar besturingselement maken dat gebruikmaakt van een standaardbreedte of hoogte. U moet echter altijd opgeven, de x - en y-co÷rdinaten en de andere dimensies van de schuifbalk als u CreateWindow of CreateWindowEx belt.

Stijl Betekenis
SBS_BOTTOMALIGN Hiermee lijnt u de onderste rand van de schuifbalk met de onderste rand van de rechthoek die wordt gedefinieerd door de x, y, nWidthen nHeight parameters van CreateWindowEx functie. De schuifbalk heeft de standaardhoogte voor schuifbalken systeem. Gebruik van deze stijl met de stijl SBS_HORZ.
SBS_HORZ Hiermee geeft u een horizontale schuifbalk. Als noch de SBS_BOTTOMALIGN noch SBS_TOPALIGN stijl is opgegeven, heeft de schuifbalk de hoogte, breedte en positie die is opgegeven door de x, y, nWidthen nHeight parameters van CreateWindowEx.
SBS_LEFTALIGN Hiermee lijnt u de linkerrand van de schuifbalk met de linkerrand van de rechthoek die wordt gedefinieerd door de x, y, nWidthen nHeight parameters van CreateWindowEx. De schuifbalk heeft de standaardbreedte voor schuifbalken systeem. Gebruik van deze stijl met de stijl SBS_VERT.
SBS_RIGHTALIGN Hiermee lijnt u de rechterrand van de schuifbalk op de rechterkant van de rechthoek die wordt gedefinieerd door de x, y, nWidthen nHeight parameters van CreateWindowEx. De schuifbalk heeft de standaardbreedte voor schuifbalken systeem. Gebruik van deze stijl met de stijl SBS_VERT.
SBS_SIZEBOX Hiermee geeft u een vak grootte. Als u opgeeft dat noch de SBS_SIZEBOXBOTTOMRIGHTALIGN noch de SBS_SIZEBOXTOPLEFTALIGN stijl, heeft het vak grootte de hoogte, breedte en positie die is opgegeven door de x, y, nWidthen nHeight parameters van CreateWindowEx.
SBS_SIZEBOXBOTTOMRIGHT
UITLIJNEN
Hiermee lijnt u de rechterbenedenhoek van het vak grootte met de lagere juiste hoek van de rechthoek die is opgegeven door de x, y, nWidthen nHeight parameters van CreateWindowEx. Het vak grootte heeft de standaardgrootte voor vakken systeem formaat. Gebruik van deze stijl met de stijl SBS_SIZEBOX.
SBS_SIZEBOXTOPLEFTALIGN Hiermee lijnt u de linkerbovenhoek van het vak grootte met de linkerbovenhoek van de rechthoek die is opgegeven door de x, y, nWidthen nHeight parameters van CreateWindowEx. Het vak grootte heeft de standaardgrootte voor vakken systeem formaat. Gebruik van deze stijl met de stijl SBS_SIZEBOX.
SBS_SIZEGRIP Hetzelfde als SBS_SIZEBOX, maar met een verhoogde rand.
SBS_TOPALIGN Hiermee lijnt u de bovenrand van de schuifbalk met de bovenrand van de rechthoek die wordt gedefinieerd door de x, y, nWidthen nHeight parameters van CreateWindowEx. De schuifbalk heeft de standaardhoogte voor schuifbalken systeem. Gebruik van deze stijl met de stijl SBS_HORZ.
SBS_VERT Hiermee geeft u een verticale schuifbalk weergegeven. Als u opgeeft dat noch de SBS_RIGHTALIGN noch de SBS_LEFTALIGN stijl, heeft de schuifbalk de hoogte, breedte en positie die is opgegeven door de x, y, nWidthen nHeight parameters van CreateWindowEx.

Index