EM_SETLANGOPTIONS

[Dit is voorlopige documentatie en onderhevig aan veranderingen.]

RichEdit 2.0 en hoger: Stuur een bericht van de EM_SETLANGOPTIONS kunt u opties instellen voor de input method editor (IME) en Verre Oosten taalondersteuning in een besturingselement rich edit.

Rich Edit 1.0: Dit bericht wordt niet ondersteund.

EM_SETLANGOPTIONS wParam = 0;                 / / niet gebruikt;  moet nul lParam = (LPARAM) fOptions / / taalopties 

Parameters

fOptions
Waarde van lParam. Een set van bits vlaggen die de taalopties opgeven. Deze parameter kan bestaan uit een combinatie van de volgende waarden.
Waarde Betekenis
IMF_AUTOKEYBOARD Als deze vlag is ingesteld, het besturingselement de toetsenbordindeling automatisch gewijzigd wanneer de gebruiker explictly wijzigingen aan een ander lettertype, of wanneer de gebruiker explictly verandert de invoeging naar een nieuwe locatie in de tekst punt.
IMF_AUTOFONT Als deze vlag is ingesteld, het besturingselement lettertypen automatisch gewijzigd wanneer de gebruiker expliciet verandert in een andere toetsenbordindeling.
IMF_IMECANCELCOMPLETE Deze vlag bepaalt hoe het besturingselement gebruikt de tekenreeks van de samenstelling van een IME als de gebruiker het annuleert. Als deze vlag is ingesteld, wordt het besturingselement verwijderd de compositietekenreeks. Als deze vlag niet is ingesteld, het besturingselement wordt de compositietekenreeks als de resultaattekenreeks wordt gebruikt.

Retourwaarden

Dit bericht geeft niet als resultaat een waarde.

Opmerkingen

De vlag IMF_AUTOFONT is standaard ingesteld. De IMF_AUTOKEYBOARD en IMF_IMECANCELCOMPLETE flags zijn duidelijke standaard.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 4.0 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.
Header:Verklaard in richedit.h.

Zie ook

Rich Edit besturingselementen overzicht, Rich Edit berichten, EM_GETLANGOPTIONS

Index