EM_SETTEXTMODE

[Dit is voorlopige documentatie en onderhevig aan veranderingen.]

RichEdit 2.0 en hoger: Stuurt een EM_SETTEXTMODE om de tekstmodus instellen of niveau van een besturingselement rich edit ongedaan te maken. Het bericht mislukt als het besturingselement tekst bevat.

Rich Edit 1.0: Dit bericht wordt niet ondersteund.

EM_GETUNDONAME wParam = (WPARAM) modus; / / Hiermee geeft u de nieuwe tekst modus lParam = 0; / / niet gebruikt; moet nul zijn 

Parameters

modus
Waarde van wParam. Hiermee geeft u een combinatie van waarden van het type opsomming TEXTMODE . De waarden de nieuwe instellingen opgeven voor het besturingselement tekstmodus en niveau parameters ongedaan maken.

Een van de volgende waarden instellen de tekst modus parameter opgeven. Als u een tekst modus waarde niet opgeeft, blijft de tekstmodus op de huidige instelling.
Waarde Betekenis
TM_PLAINTEXT Geeft aan dat de tekstmodus zonder opmaak, waarin het besturingselement vergelijkbaar met een standaard edit-besturingselement is. Zie de volgende opmerkingen sectie voor meer informatie over de tekstmodus zonder opmaak,.
TM_RICHTEXT Geeft aan rijke tekstmodus, waarin het besturingselement rich edit standaard functionaliteit heeft. Rich tekstmodus is de standaardinstelling.

Een van de volgende waarden instellen de ongedaan maken niveau parameter opgeven. Als u een ongedaan maken niveau waarde niet opgeeft, blijft het niveau ongedaan maken op de huidige instelling.
Waarde Betekenis
TM_SINGLELEVELUNDO Het besturingselement kan de gebruiker alleen de laatste actie die ongedaan kan worden ongedaan maken.
TM_MULTILEVELUNDO Het besturingselement ondersteunt meerdere bewerkingen ongedaan maken. Dit is de standaardinstelling. Gebruik het EM_SETUNDOLIMIT bericht instellen van het maximum aantal acties ongedaan maken.

De waarden TM_SINGLECODEPAGE en TM_MULTICODEPAGE worden momenteel niet ondersteund.

Retourwaarden

Als het bericht is gelukt, is de retourwaarde nul.

Als het bericht is mislukt, is de retourwaarde aan nul.

Opmerkingen

In RTF-modus heeft een besturingselement rich edit standaard rich edit functionaliteit. Echter, in de tekstmodus zonder opmaak, het besturingselement is vergelijkbaar met een standaard edit-besturingselement.

Het besturingselement moet geen tekst bevatten wanneer het het EM_SETTEXTMODE bericht ontvangt. Om ervoor te zorgen dat er geen tekst is, een boodschap WM_SETTEXT met een lege tekenreeks ("").

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 4.0 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.
Header:Verklaard in richedit.h.

Zie ook

Rich Edit besturingselementen overzicht, Rich Edit berichten, EM_GETTEXTMODE, TEXTMODE, WM_SETTEXT

Index