Rich Edit klembordbewerkingen

Een toepassing kan de inhoud van het Klembord plakken in een RTF-besturingselement met de beste beschikbare Klembord-indeling of een specifieke Klembord-indeling. U kunt ook bepalen of een besturingselement rich edit is in staat een Klembord-indeling plakken.

Zoals met een edit-besturingselement, kunt u kopiŽren of de inhoud van de huidige selectie met behulp van knippen de WM_COPY of WM_CUT bericht. Ook kunt u de inhoud van het Klembord in een besturingselement rich edit plakken met behulp van de WM_PASTE bericht. Het besturingselement wordt geplakt de eerste beschikbare opmaak dat het herkent, die vermoedelijk is de meest beschrijvende opmaak.

Als u wilt plakken een specifieke Klembord-indeling, kunt u het EM_PASTESPECIAL bericht. Dit bericht is handig voor toepassingen met een opdracht Plakken speciaal waarmee de gebruiker de Klembord-indeling selecteren. U kunt het bericht EM_CANPASTE gebruiken om te bepalen of een bepaalde indeling wordt herkend door het besturingselement.

U kunt het bericht EM_CANPASTE ook gebruiken om te bepalen of alle beschikbare Klembord-indeling wordt herkend door een besturingselement rich edit. Dit bericht is handig bij het verwerken van het WM_INITMENUPOPUP bericht. Een toepassing kan inschakelen of grijs haar opdracht plakken afhankelijk van of de controle elk beschikbaar formaat kunt plakken.

Rich edit besturingselementen registreren twee Klembord-indelingen: Rich Text Format (RTF) en een formaat genaamd RichEdit tekst en objecten. Een toepassing kan deze formaten registreren met behulp van de RegisterClipboardFormat functie, geven de waarden CF_RTF en CF_RETEXTOBJ.

Index